05 aug. 2023 | 20:39

Zodia care pierde tot. Mariana Cojocaru dă vești proaste acestor nativi: „Atenție la carieră”

Horoscop
Zodia care pierde tot. Mariana Cojocaru dă vești proaste acestor nativi:
Zodia care pierde tot

Următoarea săptămână va scoate noi piedici și obstacole în calea unor nativi. În exclusivitate pentru Playtech Știri, astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit care este zodia pentru care astrele au vești proaste. Pot pierde multe în aceste zile.

Zodia care poate pierde tot în următoarele zile

Săptămâna 5-12 august va aduce experiențe nu tocmai plăcute pentru unii nativi ai zodiacului. Astrologul Mariana Cojocaru a anunțat că astrele au un avertisment pentru cei născuți în zodia Rac.

Persoanele născute în acest semn primesc un mesaj pe care, din nefericire, nu vor reuși să îl înțeleagă pe deplin. Ar putea suferi pierderi importante în următoarele zile.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul iubirii pentru prima jumătate a lunii august 2023. Cine îşi întâlneşte jumătatea, zodia lovită de Cupidon

Ce sfaturi are astrologul Mariana Cojocaru

Cu toate că ar putea fi cu gândul la vacanțe, trebuie să se concentreze mai mult pe carieră, vor avea de trecut unele obstacole ce ar putea fi legate de străinătate sau de o altă localitate decât cea în care trăiesc.

”O să decodez, descifrez, ceea ce vine ca informație nouă pentru săptămâna următoare. Acolo este un cifru înscris și îi avertizează pe Raci. În ciuda faptului că este perioada vacanțelor, trebuie să aibă mare atenție la carieră, la poziția socială.

Există riscuri de pierderi și de cumpene. Acestea pot fi legate și de străinătate sau de o altă localitate decât cea de obârșie.

Este un mesaj karmic neînțeles de acești nativi și extrem de complex. De ce este neînțeles, nu mă întrebați…pentru mine, astrograma unei persoane reprezintă o busolă de orientare, deci rămânem în cadrul general: lucrurile neînțelese nu ajută pe nimeni să înainteze”, a explicat Mariana Cojocaru, pentru Playtech Știri.

Previziuni complete pentru toate cele 12 zodii, în video-ul de mai jos. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta în săptămâna 5-12 august 2023.

Te-ar putea interesa și: Horoscop săptămânal 5-12 august 2023, cu Mariana Cojocaru. Taurii fac bani, au succes în carieră. Atenţie la relaţii, însă!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro