25 nov. 2022 | 16:35

Zodia care are un final chinuitor în 2022. Va fi doborâtă, va suferi mult

Horoscop
Zodia care are un final chinuitor în 2022. Va fi doborâtă, va suferi mult
Horoscop pentru finalul lui 2022.

Astrologii vin cu noi detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Experții au susținut că unele semne vor avea parte de mari lecții de la viață care le vor schimba total perspectiva. În timpul acesta, alți nativi se vor bucura de reușite uriașe pe plan amoros și profesional. Ei o să reușească ce și-au propus și o să ajungă exact unde și-au dorit în toți acești ani de muncă. Iată cum va fi pentru tine finalul lui 2022 în funcție de zodie!

Horoscop pentru finalul anului 2022: vești noi pentru zodii

Berbec: vrei să demonstrezi tuturor că nu mai ești omul pe care îl cunosc și că acum ai planuri mărețe de care vrei să te ții. Trebuie să continui să arăți cât poți și cine ești ca ei să te creadă.

Taur: finalul de an este fabulos pentru tine din toate punctele de vedere. Urmează să îți iei avântul în plan profesional, iar în sectorul amoros nu trebuie să îți faci deloc griji pentru că ai găsit persoana pe care o așteptai.

Gemeni: ești doborât de neputință și simți că astrele nu au deloc vești bune pentru tine măcar pentru finalul anului 2022. Adevărul este că nu ești într-o perioadă deloc fericită și se poate ca lucrurile să nu se schimbe nici acum.

Rac: ai ratat oportunitatea cea mare în plan sentimental. Ai ales calea cea ușoară, dar nu și cea mai bună. Se pare că anul 2022 se termină cu o lecție importantă pe care trebuie să o înveți.

Leu: nu este foarte greu pentru tine să eviți conflictele și problemele. Din păcate, uneori lucrurile vin către tine oricât de mult ai alerga de ele.

Fecioară: ești nemulțumit din multe puncte de vedere și încerci să nu te dezamăgești nici în privința locului de muncă. Planul profesional este tot ce ți-a mai rămas acum.

Balanță: ai parte de o perioadă banală și lipsită de spectacol sau vești care să te scoată din anonimat. Încearcă să treci cu bine de ea.

Scorpion: urmează să te stabilizezi și să îți schimbi perspectiva. O să te bucuri de mai multă armonie pe toate planurile datorită acestei schimbări venite la final de an.

Săgetător: urmează să te bucuri de o veste uriașă. O să ai parte de un eveniment deosebit în viața ta care îți va schimba complet percepția asupra lumii.

Capricorn: te simți în formă și vrei să arăți tuturor acest lucru. Te lași ghidat de energia bună pe care o ai și te bucuri din plin.

Vărsător: te bucuri foarte mult de tot ce te înconjoară, dar trăiești cu un dor imens de familie și prieteni. Abia aștepți să ajungi acasă.

Pești: nu ești în locul în care ți-ai dorit, dar asta este tocmai din vina ta. Nu mai da vina pe oamenii din jurul tău atunci când ceva nu iese.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro