17 apr. 2023 | 11:00

Ziua ideală pentru a te căsători cu persoana iubită. Ce au stabilit numerologii

Diverse
Ziua ideală pentru a te căsători cu persoana iubită. Ce au stabilit numerologii
Ziua ideala pentru a te casatori cu persoana iubita. Ce au stabilit numerologii

Iubitul tău ți-a dat inelul și ai spus deja da? Atunci este timpul să te gândești la cea mai potrivită dată calendaristică pentru a te căsători. Superstițioșii sunt convinși că există anumite zile norocoase ideale în care îți poți uni destinul de al partenerului tău de viață. Ce spun experții în numerologie.

Cum afli care este data ideală pentru a face nunta

Numerologia este o disciplină care datează din Antichitate, potrivit căreia numerele ar reprezenta un limbaj universal, fiind legate atât de ființele vii, cât și de forțele fizice și spirituale.

Din acest motiv, numerologia reprezintă un instrument care ne permite să cunoaștem mai multe despre noi înșine, precum caracteristicile personalității noastre sau felul în care ne raportăm la cei din jur.

De asemenea, numerologia este capabilă să ne ofere diferite predicții despre viața noastră de cuplu, precum care ar fi cea mai bună dată calendaristică pentru a te căsători cu partenerul de viață.

Ți-ai întâlnit jumătatea și abia aștepți să ajungi în fața altarului de brațul persoanei iubite. Pregătirile unei nunți ca în povești presupun multe eforturi și planificări exacte. Cu toate acestea, cel mai important este să fixezi ziua potrivită.

Specialiștii în numerologie îți explică, precis, cum poți calcula data ideală în care tu și viitorul tău soț vă puteți căsători în fața divinității.

Tot ce îți lipsește este să iei un pix, o hârtie și să faceți un calcul rapid folosind datele voastre de naștere, pentru a afla ce zi vă rezervă Universul.

Citește și Cine nu poate fi naș de cununie sau botez. Explicația dată de preoți

Cum calculezi data ideală pentru a te căsători cu logodnicul tău

Ce trebuie să faci este să adaugi zilele și lunile, de exemplu, dacă iubitul tău este născut pe 27 februarie și tu ești pe 12 ianuarie.

Suma zilelor ar fi: 27+12=39; Deoarece nu există ziua 39, trebuie să continui să aduni până când vei obține un număr al zilei care există, deci 3+9=12

În continuare, suma lunilor ar fi: 2+1= 3, luna ideală pentru ca acest cuplu să facă nunta ar fi luna a treia, adică martie.

În concluzie, cea mai bună dată pentru a fixa nunta pentru persoanele oferite ca exemplu ar fi 12 martie, o zi în care numerologia ambelor persoane se aliniază, unindu-se în armonie.

Citește și Nuntă secretă în showbizul românesc? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi iubiți

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
DOAMNA lumii filmului a murit după Paște: Cea mai mare care a trăit vreodată
Capital.ro
Românii care pot primi de la stat până la 12.000 de lei. Trebuie doar să depună o cerere
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro