Zi istorică pentru Serena Williams. Simona Halep doar visează la această performanță

Zi istorică pentru Serena Williams. Simona Halep doar visează la această performanță
Serena Williams se bucură azi de o performanță deosebită

Fanii Serenei Williams sunt în delir! Celebra jucătoare de tenis se bucură de o performanță aparte chiar azi. Ce detaliu deosebit marchează ziua de 12 mai în cariera adversarei Simona Halep?

Zi istorică pentru Serena Williams. De ce detaliu se bucură fanii sportivei?

Serena Williams împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani în această toamnă, dar cu toate astea nicicând nu și-a lăsat prima iubire – tenisul. Cunoscuta adeversară a Simonei Halep a câștigat nu mai puțin de 73 de titluri WTA la simplu și peste 94 de milioane de dolari în premii.

De asemenea, ea a debutat în turneele profesioniste încă din octombrie a lui 1995 – Bele Challenge, în Quebec, Canada. Urmează ca fanii acesteia să o vadă evoluând în cadrul celei de-a 78-a ediție a turneului internazionali BNL D’Italia, de la Roma.

Amitim că la moment adeversara lui Halep se poziționează pe locul 8 în clasamentul WTA. „Podoroska știe să joace”, a spus Williams în cadrul unei conferințe de presă. „Joacă cu multă putere. Am urmărit-o la începutul acestui an, așa că a fost bine. Am putut să-i văd puțin jocul. Simt că sunt bine.

Sunt la Roma. Voi avea câteva meciuri bune aici, sperăm, și apoi voi fi la un alt Grand Slam, ceea ce mă entuziasmează mereu. Așa că cred că sunt pregătită. Vai fi greu fără fanii italieni, pentru că sunt speciali”, a mai detaliat aceasta.

Ceea ce este special, însă, este faptul că cei care i-au urmărit evoluția de-a lungul timpului știu foarte bine că azi sportiva celebrează partida cu numărul 1.000 din cariera sa.

Ce spune Simona Halep despre confruntările cu americanca?

„Serena este singura cu 23 de Grand Slam-uri, deci nu o putem compara pe Serena cu noi, toate, pentru că nu avem atâtea Grand Slam-uri, dar când intru pe teren este doar o altă adversară. Întotdeauna mă concentrez pe mine însămi, mai mult decât mă concentrez asupra jucătoarei împotriva căreia evoluez şi încerc să dau totul, să fac tot ce pot ca să câştig meciul. Sunt obişnuită să joc cu Serena, am făcut-o de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept, voi încerca să-mi fac jocul meu şi să fiu încrezătoare.

Meciul cu Serena de la Wimbledon cred că a fost unul dintre cele mai bune din viaţa mea, de fapt a fost cea mai bună zi din viaţa mea, m-am simţit foarte încrezătoare de atunci, am simţit fiecare minge, tot meciul, dar nu sunt diferită din punct de vedere psihic de atunci. Cred că două meciuri la rând nu pot fi la fel, aşa că sunt gata să mă confrunt cu ea, aici. Am nevoie de cel mai bun tenis împotriva ei, dar nu mă gândesc la cele două victorii pe care le am cu ea (n.r. – câştigate clar)”
Simona Halp (Sursa: conferință de presă – februarie 2021)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI