28 iul. 2023 | 13:12

Zeci de oameni, îngroziți după ce au călătorit cu trenul. Ce au descoperit pasagerii unui vagon în toaletă: ”Mișcă!”

News
Zeci de oameni, îngroziți după ce au călătorit cu trenul. Ce au descoperit pasagerii unui vagon în toaletă: ”Mișcă!”
Calatorii dintr-un tren, speriati de descoperirea facuta

Un eveniment nedorit a avut loc într-un tren care rula către o destinație cunoscută. Zeci de oameni, îngroziți după ce au călătorit cu trenul. Ce au descoperit pasagerii unui vagon în toaletă: ”Mișcă!”.

Călătorii unui tren, îngroziți de descoperirea făcută. Oamnii au fugit în alte vagoane

Călătorii unui tren din Marea Britanie au fugit din vagonul în care aveau bilete când au observat ceva groaznic.

Oamenii s-au refugiat în alte vagoane îngroziți când au văzut că în vagonul lor se află un șarpe. Șarpele se târa nestingherit pe lângă scaunele mijlocului de transport în comun.

Sarpele care a speriat calatorii

Sarpele care a speriat calatorii

Care era cursa trenului de călători

Șarpele, nu se știe cum, a intrat într-un tren care circula de la Skipton la Leeds. Reptila în cauză s-a dovedit a face parte din specia șarpelui de porumb. Chiar dacă este inofensiv, șarpele a reușit să sperie câțiva pasageri, potrivit BBC.

De asemenea, fotografii și videoclipuri ale șarpelui care nu este veninos au fost postate pe rețelele sociale înainte de ajungerea trenului la destinația finală, Leeds.

Șarpele, care a fost botezat de unii dintre călători-Noodles, a fost luat de către o organizație specializată în îngrijirea reptilelor.

De unde este șarpele de porumb

Șerpii de porumb sunt originari din America de Nord, iar mulți dintre britanici au un astfel de șarpe acasă, drept animal de companie exotic. Până acum nu se cunoaște clar cum a ajuns șarpele exotic în tren.

Firma feroviară a anunțat că un conductor a fost alertat asupra prezenței unei reptile în timpul călătoriei dintre stațiile Skipton și Leeds. ”Prioritatea conductorului a fost siguranța clienților noștri, dar și a șarpelui”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei feroviare.

De asemenea, reprezentanții firmei feroviare s-au asigurat că zona trenului a fost curățată și au fost întâmpinați în stația Leeds de o echipă care a scos în siguranță reptila din tren.

Șarpele este într-o stare bună

”Este într-o stare de sănătate foarte bună (șarpele de porumb capturat în tren m.red.), așa că, în mod evident, a fost îngrijit bine înainte de a ajunge în tren. Este un șarpe drăguț, nu dă niciun semn de agresivitate. Ar fi mai degrabă speriat de oamenii din tren. Cineva a spus că inițial a ieșit dintr-un coș de gunoi din tren, așa că asta mă face să cred că a fost aruncat de proprietar”, a spus un reprezentat al asociației unde a ajuns șarpele.

Dacă proprietarii șarpelui nu apar în următoarele două săptămâni să își solicite animalul de companie, dacă asta este într-adevăr Noodles, autoritățile britanice vor încerca să îi găsească o nouă familie.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Regele Charles, dispus să se retragă. Anunțul e pregătit
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Amendă de 1.000 de lei pentru proprietarii de mașini. Vecinii te pot reclama. Este interzis pe spațiul public
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro