24 ian. 2024 | 23:16

Zannidache, prima reacţie după ce a revăzut-o pe Elena Marin, la Survivor România All Stars. „Am încercat să vorbesc cu ea, nu s-a putut”

Monden
Zannidache, prima reacţie după ce a revăzut-o pe Elena Marin, la Survivor România All Stars.
Ce a spus Zanni despre Elena Marin, fosta lui rivală din sezonul 2. Ce face acum concurenta Survivor All Stars.

Zannidache a făcut primele declarații cu privire la noua lui colegă, Elena Marin, care s-a alăturat echipei Faimoșilor, în ediția de miercuri seară, 24 ianuarie 2024. Ce a spus câștigătorul sezonului 2 de la reality-show-ul Survivor România despre ea. „Am încercat să vorbesc, nu s-a putut”.

Elena Marin, prezentă la Survivor România All Stars 2024

Elena Marin s-a alăturat echipei Faimoșilor, după cum a dezvăluit ediția difuzată miercuri seară, 24 ianuarie 2024, la Pro TV. Fosta concurentă din sezonul 2 al Survivor România a revenit în atenția telespectatorilor, după ce în trecut a părăsit Republica Dominicană din cauza unei accidentări.

A făcut parte din aceeași tabără cu Zanni. A fost chiar rivala lui. Totul, până când și-a accidentat piciorul. Experiența în cauză i-a schimbat Elenei Marin viața enorm, pierzând multe contracte bănoase. Se pare însă că vedeta și-a revenit cu sănătatea, dat fiind faptul că se află în Republica Dominicană.

Citește și: Cine este Elena Marin, noua concurentă Survivor All Stars. A fost dansatoarea Andreei Bălan și rivala lui Zanni în sezonul 2

Cum a fost întâmpinată Elena Marin de colegii săi

Elena Marin a fost întâmpinată cu voie bună de către colegii din echipa Faimoșilor. Mulți s-au întrebat însă care este relația ei cu Zannidache, având în vedere că în trecut au existat multe tensiuni între cei doi. În sezonul 2 al emisiunii difuzate de Pro TV, vedetele și-au aruncat cuvinte dure.

Nu se poate să nu amintim însă și că, atunci când Elena Marin a avut nevoie de ajutorul lui Zannidache, acesta i l-a oferit. Fiind vorba totuși despre o competiție, cei doi și-au urmat propriile interese. Prezentatorul TV Daniel Pavel l-a întrebat pe Zannidache cum a simțit revenirea colegei sale în junglă.

Ce a spus Zanni despre fosta lui rivală, Elena Marin

Prezentatorul Survivor România All Stars 2024, Daniel Pavel, l-a întrebat pe Zannidache cum se simte în prezent, când știe că vedeta alături de care a făcut istorie în sezonul lor s-a reîntors în Republica Dominicană. Tânărul nu s-a lăsat intimidat de fosta lui rivală.

Zannidache a explicat că a încercat să mențină legătura cu ea, după sezonul 2 al Survivor România, însă nu s-a putut. Concurentul și-a exprimat speranța ca lucrurile să evolueze bine, iar cei doi să ajungă să se cunoască mai bine – cel puțin, treptat.

Citește și: Jador și Zanni s-au jignit la Survivor All Stars: „Parșivule, nu poți să mă prostești”

„Am încercat să vorbesc, nu s-a putut”

„Elena este enigma mea. Am încercat acasă să vorbesc cu ea cât s-a putut. Nu s-a putut. Din câte am înțeles, mulți nu au mai vorbit cu ea. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine, de data asta, în acest sezon.

Plaja e lungă, suntem mulți, dialoguri vor fi. Deocamdată, nu simt nimic, sper să ne cunoaștem mai bine”, i-a spus Zannidache prezentatorului TV Daniel Pavel.