Zanni a primit mesajul care l-a emoționat enorm la Survivor. Antonia i-a dat un sfat prețios

de: Ana Chivu
22 03. 2021

Controversatul concurent de la Survivor România a primit un mesaj deosebit de emoționant de la una din cele mai apropiate persoane sufletului său. Antonia i-a transmis câteva cuvinte lui Zanni. Ce sfat prețios a primit tânărul?

Ce mesaj emoționant a primit Zanni de la Antonia?

Zanni e una din recentele persoane publice apărute în vizorul românilor, dar deși se bucură de puțină vreme de notorietate acesta a devenit iubit de mulți. Majoritatea care îl sprijină în cadrul competiției Survivor adoră caracterul curat și personalitatea puternică de care a dat dovadă până acum.

Cântărețul are o poveste emoționantă de viață, fiind abandonat de părinți de mic și reușind să ajungă la acești ani din casă în casă, la părinți adoptivi. Cu toate astea, chiar și ajuns la o oarecare faimă acum nu se bucură de condiții extraordinare și continuă să locuiască la un cunoscut cămin din Capitală, alături de alți studenți și nu numai.

Acesta a susprins pe toată lumea cu anduranța sa și cu puterea de a se raporta la tot ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană. Cei pe care îi consideră acum familie sunt artiștii de la studioul lui Alex Velea. Iată că nici acum nu l-au lăsat la greu pe tânăr, așa că însăși Antonia a venit cu un mesaj care să-i aducă mai multă putere psihică pentru ceea ce va mai urma în sow-ul sportiv.

„Te pupăm, ne este foarte dor de tine, te urmărim cu sufletul la gură. Să fii puternic și să nu mai reacționezi la primul impuls, știu că vă este greu. Viața ta fost doar o luptă, așa că ce e concursul ăsta pentru tine? Ne dorim să câștigi și să fii puternic aici(psihic) și să nu pierzi ce ai aici(sufletul). Te pupăm și te iubim și să știi că ai o familie acasă care te așteaptă. Te salută Dominic și Akim!”, i-a transmis Antonia lui Zanni.

Cum a comentat Alex Velea scandalul dintre Zanni și Elena Marin

„În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai, Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”
Alex Velea (Sursa: instagram.com)