Zanni a câştigat Survivor All Stars. Publicul a decis, Iancu Sterp şi Andrei Ciobanu au fost învinşi

de: Ioana Bucur
30 05. 2024

Istoria s-a repetat în jungla din Republica Dominicană, Zanni a câștigat Survivor All Stars. După un sezon greu, din care nu au lipsit tensiunile, conflictele și confruntările pe trasee tot mai dificile, Zannidache se întoarce în România cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce, în marea finală, i-a învins pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Cei trei finaliști de la Survivor All Stars

Sezonul special al reality show-ului difuzat de PRO TV a ajuns la final. Cei mai îndrăgiți și controversați concurenți din istoria Survivor România au acceptat provocarea de a se întoarce în jungla din Republica Dominicană pentru o confruntare memorabilă. Acum, după luni întregi marcate de tensiuni, conflicte și lupte pe trasee tot mai dicile, am aflat cine merge acasă cu trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Doi Războinici și un Faimos au ajuns în finala competiției. Pentru marele premiu s-au luptat Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

”Mi-am dat tot sufletul. Mi-era frică că nu o să ating momentul ăsta”, a declarat Zanni, primul calificat în finală.

„Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici”, a spus Iancu Sterp.

Cine a câștigat Survivor All Stars

În final, decizia a fost a publicului din fața micul ecran, iar alegerea a fost clară: Zanni a câştigat Survivor All Stars!

„Cei de acasă au ales campionul din această seară! Iar numele acestui campion este Zannidache.

Îţi voi înmâna trofeul şi cecul de 100.000 de euro. Felicitări, tu eşti campionul! Iar vice campionul este Iancu, felicitări tuturor pentru tot ce aţi arătat! Deschidem castingul pentru un nou sezon. Mulţumim tuturor şi ne înclinăm!”, a spus Daniel Pavel.

Te-ar putea interesa și: Mama Geta, mesaj dur pentru Zanni, înainte de semifinala Survivor: ”Măi, băiete, ți-ai bătut joc de toți, iar vrei banii?”. În ce ar investi ea premiul EXCLUSIV

Dezvăluiri din culisele competiției

Cu doar câteva ore înainte de ediția incendiară, pe pagina de Instagram Viperele Vesele au apărut câteva informații din culisele competiției:

„Zanni va câștiga duelul All Stars, ultimul duel din competiție, duelul împotriva lui Iancu Sterp, duelul în urma căruia se va califica direct în finala Survivor România All Stars, cu scorul de 4-0!

Traseul va fi unul de noapte, pe toboganul mare, un traseu de apă și foc.

În urma pierderii duelului, Iancu Sterp are o ieșire nervosă, începe să înjure, dărâmă un butoi, rupe niște lemne, aruncă cu ele, trage de elementele de pe traseu, cu alte cuvinte, distruge puțin decorul”, potrivit Viperele Vesele.

Te-ar putea interesa și: Sorin Pușcașu a rupt tăcerea despre Zannidache. Ce a putut să spună înainte de finala Survivor All Stars