X Factor 2020. Detaliul șocant din spatele lui Ștefan Bănică Jr. pe care toți fanii l-au observat

X Factor 2020. Detaliul șocant din spatele lui Ștefan Bănică Jr. pe care toți fanii l-au observat
X Factor 2020. Detaliul șocant din spatele lui Ștefan Bănică Jr. pe care toți fanii l-au observat

X Factor România 2020, sezonul al nouălea, începe astăzi, de la 20:30, pe Antena 1, cu Delia, Ristei, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. în calitate de jurați.

X Factor 2020. Ce detaliu au observat fanii

De altfel, Ștefan Bănică Jr. a anunțat începerea emisiunii pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj însoțit și de o poză sugestivă.

”Noul sezon X Factor Romania este #deneoprit. Incepem diseară în forță, ora 20:30, la Antena”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe contul de socializare.

Astfel, fanii au putut vedea un detaliu de-a dreptul interesant în imagine, și anume, că toți cei din public purtau mască de protecție. De menționat este faptul că emisiunea X Factor România, cu sezonul 9, a fost filmat în plină pandemie, astfel că s-au luat și toate măsurile de protecție. De altfel, cei din public stau distanțați, respectându-se astfel o altă măsură impusă de autorități, și anume, distanțarea fizică.

X Factor, sezonul 9, va avea marea premieră în această seară, iar membrii juriului vor trece prin toate stările sufletești.

Astfel, de la admirație, la dezaprobare și de la dans până la lacrimi, toți cei patru vor trece prin emoții mari, atingându-se apogeul când pe scena X Factor urcă o tânără care și-a pierdut auzul încă din primul an de viață, din cauza unei erori medicale.

„Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”, le-a explicat tânăra celor patru jurați.

X Factor 2020
X Factor 2020

Loredana Groza, emoții până la lacrimi

„Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”, a mărturisit Loredana Groza, printre lacrimi.

Noul sezon, nu aduce însă doar muzică, ci și reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. De asemenea, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, într-o producție difuzată excusiv pe canalul oficial de YouTube al emisiunii.

Mai mult decât atât, la 20 de ani distanță de la prima colaborare, Delia și Loredana se regăsesc la pupitrul de jurat X Factor. Cele două jurate au amintiri comune, din anul 2000, adică de la începutul carierei Deliei.

”Cu Delia am colaborat chiar la începuturile ei, am descoperit-o și i-am scris primul cântec, dar de atunci și până acum doar sporadic ne-am revăzut. A fost un proiect pentru un brand foarte cunoscut la vremea respectivă, care încă există, și a fost un spot care a fost foarte difuzat timp de o lună, în fiecare zi, la aceeași oră, iar asta se întâmpla chiar cu o lună înainte de difuzarea primului videoclip N&D”, și-a amintit Loredana.