Wiz Khalifa, gest revoltător pe scena festivalului Beach Please. Artistul a fost arestat în fața fanilor

de: Violeta Badea
14 07. 2024

Rapperul Wiz Khalifa a fost prezent sâmbătă, 13 iulie, pe scena festivalului Beach Please din Costinești, eveniment la care au participat mii de tineri din toate colțurile țării. La un moment dat, însă, artistul a făcut un gest revoltător în fața tuturor celor prezenți, iar polițiștii l-au ridicat la scurt timp. Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Ce a făcut Wiz Khalifa pe scena festivalului Beach Please

Festivalul Beach Please, desfășurat în stațiunea Costinești, a fost scena unui moment neașteptat și tensionat. În timpul recitalului susținut de Wiz Khalifa, artistul a fost surprins fumând o țigară cu canabis chiar pe scenă, sub privirile uimite ale miilor de fani prezenți.

Imagini și videoclipuri cu rapperul înconjurat de jandarmi la coborârea de pe scenă au apărut rapid pe rețelele sociale, stârnind discuții aprinse.

Conform unui comunicat al IPJ Constanța, ”la data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc. Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale”.

Detalii despre incident

Polițiștii au descoperit că Wiz Khalifa deținea peste 18 grame de canabis și a consumat o parte din această substanță sub forma unei țigări artizanale pe scenă.

Acțiunile sale au fost observate de forțele de ordine, care au intervenit imediat. Artistul a fost înconjurat de jandarmi și condus în afara scenei, spre uimirea și indignarea fanilor. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Aceștia au asigurat că incidentul a fost gestionat conform procedurilor legale, iar rapperul a fost reținut și cercetat în stare de libertate pentru deținere de droguri de risc.

Citește și Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Costinești. Festivalul Beach Please a dus la o explozie a prețurilor!

Reacții și consecințe

Reacțiile la gestul lui Wiz Khalifa nu au întârziat să apară. Mulți dintre fanii prezenți la festival au fost dezamăgiți și revoltați de comportamentul artistului, considerând că acesta a dat un exemplu negativ.

Pe de altă parte, unii susținători ai rapperului au criticat intervenția autorităților, argumentând că folosirea canabisului ar trebui să fie tratată diferit.

Acțiunile legale împotriva lui Wiz Khalifa sunt în plină desfășurare, iar rapperul riscă sancțiuni severe conform legislației din România. Incidentul a adus în prim-plan discuții despre consumul de droguri în spațiul public și responsabilitatea artiștilor față de fanii lor.

Citește și Scandal uriaș la festivalul SAGA. Artistul care a refuzat să mai urce pe scenă. Ce acuzații le-a adus organizatorilor VIDEO!