VREMEA Ultima zi din februarie vine cu cea mai bună veste: cât de cald o să fie

VREMEA Ultima zi din februarie vine cu cea mai bună veste: cât de cald o să fie
Vremea Ultima zi din februarie

Dacă ești interesat de cum e vremea pe 28 februarie, ei bine, avem câteva vești bune de la ANM. Vremea din ultima zi de iarnă te face să te pregătești de primăvară.

Cum o să fie vremea pe 28 februarie în București

Cerul va fi senin, iar media temperaturii maxime se va situa în jurul valorii de 10 grade Celsius. Seara și dimineața valorile vor fi, de asemenea, pozitive: 5 – 6 grade. Noaptea, temperatura va coborî până la -2 grade. Da, nu e încă vremea pentru plajă, dar ne apropiem de asta.

Cum o să fie vremea în țară

O să fie cer parțial senin va fi și în Transilvania, acolo unde temperatura diurnă va crește considerabil față de zilele precedente, până la 4 – 12 grade Celsius. Minima va fi ceva mai scăzută, -3/4 grade.

În Maramureș, cerul va fi mai mult senin, iar maxima va urca până la valori de 7 – 11 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până la 0 – 4 grade.

În Oltenia, ANM anunță că vine vremea de primăvară. 10/16 grade se vor înregistra aici pe timp de zi, iar noaptea valorile termice vor coborî până la -1/7 grade.

În Muntenia, cerul va fi variabil, iar maxima va atinge valori de 10 – 15 grade. Pe timp de noapte se va înregistra o temperatură de -1/4 grade Celsius.

În Dobrogea, media regională a temperaturii maxime va fi de 7 – 12 grade Celsius, iar minima se va înregistra în jurul valorilor de 1 – 5 grade.

În Moldovea, vremea va fi și ea de primăvară. Maxima va varia între 9 și 15 grade, iar minima va avea, de asemenea, valori pozitive de 1 – 6 grade Celsius.

În Crișana a sosit primăvara cu maxime de 10 – 14 grade Celsius. Soare va sta pe cer întreaga zi, iar noaptea valorile termice vor coborî până la 0 – 6 grade.

În Banat va fi cald și vremea se arată deosebit de frumoasă. Maxima va ajunge până la 11 – 15 grade. Noaptea, temperatura va avea tot valori pozitive de 1 – 6 grade Celsius.

Presiunea atmosferică va mai scãdea în prima parte a intervalului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI