14 oct. 2022 | 12:55

Vouchere de reducere de 25% de la Kaufland. Cine sunt românii care le pot primi

Social
Vouchere de reducere de 25% de la Kaufland. Cine sunt românii care le pot primi
Ce campanie are Kaufland pe acest final de luna

Se dau vouchere de reducere de 25% de la Kaufland, după cum a anunțat retailerul german. Cine sunt românii care le pot primi, ce condiții trebuie să îndeplinească, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Kaufland, promoție la care oferă reduceri de 25%. Ce trebuie să faci ca să profiți de voucher

Retailerul german Kaufland a anunțat că oferă vouchere de reducere de 25% clienților săi, iar oferta este valabilă între 14 și 30 octombrie. Ce condiții trebuie îndeplinite, vedem în rândurile continuare. Kaufland, în parteneriat cu Reverse Logistic Group (RGL), a început o campanie care are ca scop reciclarea echipamentelor electronice și electrice.

Astfel, cei care vor să beneficieze de voucherele de reducere trebuie să aducă în magazinele selecționate pentru campanie aparatele vechi. Trebuie știut că reducerile vor fi aplicate în cazul cumpărării unor electrocasnice mici.

În ce magazine primește Kaufland aparatele elecrice și electronice vechi:

-În perioada 21 – 23 octombrie aparatele vechi pot fi duse la magazinele Kaufland Pitești Războieni și Kaufland București Rahova.

-Începând cu 28 octombrie până pe 30 octombrie, clienții sunt așteptați să aducă aparatele vechi la Kaufland Roman și București- Apărătorii Patriei.

-În perioada 14-15 octombrie, clienții care vor să achiziționeze unele elctrocanice mici cu 25% reducere, pot duce aparate electrioce vechi pentru reciclare la Kaufland București Tei și Kaufland Deva.

-Între 21 și 23 octombrie aparatele pentru reciclare, în schimbul cărora vor fi primite vouchele de 25% reducere, pot fi duse la magazinele Kaufland Pitești Războieni și Kaufland București Rahova.

-De pe data de 28 octombrie și până pe 30, campania Kaufland este valabilă la Roman și în magazinul din București- Apărătorii Patriei.

Până când pot fi folosite voucherele cu reducerea de 25%

În cadrul campanii Kaufland sunt acceptate echipamente electrice uzate, mici și mari. Fiecare client are dreptul să primească un singur voucher de reducere.

Acestea pot fi folosite până pe 15 noiembrie 2022, pentru cumpărarea de electrocasnice mici, striuct în magazinul unde au fost duse aparatele pentru reciclat.

Kaufland se gândește la viitorul Planetei

„Viitorul planetei și al generațiilor următoare ține de felul în care ne raportăm la consumul de resurse, iar acest lucru este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Demarăm această nouă campanie, alături de partenerii noștri de la Reverse Logistic Group, cu speranța că, în câțiva ani, predarea echipamentelor uzate și colectarea selectivă a deșeurilor va deveni o practică obișnuită.

Ne dorim să producem o schimbare de paradigmă și să creăm o cultură a reciclării în rândul clienților noștri”, a spus Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România, conform economica.net.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Cod Rutier 2024. Închisoare 7 ani. E strict interzis când te oprește Poliția în trafic
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro