Vocea României, semifinale: Concurentul care l-a emoționat pe Tudor Chirilă. Cine e Dragoș Moldovan

Vocea României, semifinale Concurentul care l-a emoționat pe Tudor Chirilă. Cine e Dragoș Moldovan

În semifinala de vineri 6 decembrie, Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă, a impresionat încă odată audiența și jurații, același lucru s-a întâmplat și în ultima semifinală, din 13 decembrie.

Vocea României, semifinale: Concurentul care l-a emoționat pe Tudor Chirilă

Un moment de forță, de rock autentic, făcut de Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă, moment ce l-a trimis pe Smiley, așa cum a declarat, în anii 90 și i-a mulțumit concurentului pentru piesa celebrei trupe Bon Jovi. Tudor Chirilă i-a mulțumit lui Dragoș Moldovan pentru interpretarea, mai ales pentru cei care nu au reușit să audă LIVE piesa cântată de Bon Jovi în concertul susținut la București, așa cum trebuia.

Vocea României, semifinale: Concurentul care l-a emoționat pe Tudor Chirilă. Cine e Dragoș Moldovan
Vocea României, semifinale: Concurentul care l-a emoționat pe Tudor Chirilă. Cine e Dragoș Moldovan

”Accidentul m-a schimbat complet. Aveam totul, mă credeam șmecher și… Muzica m-a ajutat să trec psihic dincolo de zidurile spitalului. M-a ajutat în acele momente. Acum sunt schimbat, am fața puțin modificată, nu văd cu ochiul drept, asta a fost cel mai greu pentru mine, să mă obișnuiesc cu ideea asta!”, a povestit Dragoș Moldovan în backstage.

Cine e Dragoș Moldovan

Ceea ce fanii și telespectatorii ”Vocea României” nu știu este faptul că Dragoș acum este student la Conservatorul din Timișoara, are și o trupă rock, care se numește Pandora și se ocupă și cu dresajul canin. În 2016, Dragoș, acum în vârstă de 21 de ani a trecut prin momente grele suferind un grav accident auto. A fost în comă timp de două săptămâni și a suferit două operații, la cap și la mână. Medicii au fost nevoiți să-i extragă bucăți din osul cranian. După trauma suferită, cântărețul a decis să se bucure mai mult de plăcerile vieții.

”Cred că Dragoș merită să strălucească pe marile scene, merită mai mult decât România! Merită să treacă dincolo de scenele de aici, am vrut să spun!”, a replicat emoționată Irina Rimes la finalul momentului susținut de Dragoș Moldovan.

 

View this post on Instagram

 

O interpretare puternică de la Dragoș Moldovan din echipa lui Tudor!

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei) on


”Dragoș este unul dintre concurenții adevărați care au fost pe scena Vocea României. L-am auzit la repetiții cum i s-a spus să își menajeze vocea și nu a făcut-o. A cântat fără să se gândească la el, a dat și dă totul pe scenă!”, a fost replica lui Horia Brenciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI