Vlăduța Lupău, petrecere de pomină după botezul fiului său. Andra, invitatul de onoare al serii, a făcut show. „M-am bucurat alături de ea”

Vlăduța Lupău, petrecere de pomină după botezul fiului său. Andra, invitatul de onoare al serii, a făcut show. „M-am bucurat alături de ea”
Mesajul Andrei pentru Vladuta Lupau, la botezul fiului sau Iair

Bucurie mare în familia Vlăduței Lupău. Frumoasa artistă și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, și-au creștinat fiul. Micuțul Iair a avut parte de o petrecere ca în povești, iar invitații artistei au fost aleși pe sprâceană. Atmosfera a fost întreținută de Andra Măruță, care le-a transmis un mesaj emoționant proaspeților părinți.

Andra, invitat de onoare la botezul fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au serbat botezul fiului lor, Iair, în urmă cu doar câteva zile, la un local de lux din orașul Cluj-Napoca.

Cântăreața de muzică populară și soțul ei fotbalist au făcut o petrecere de pomină, alături de familie și cei mai apropiați prieteni, precum și invitați de seamă din lumea bună a mondenului autohton.

Băuturi scumpe, preparate culinare excepționale și un decor de vis au fost ingredientele de succes care au transformat botezul fiului Vlăduței Lupău în cea mai frumoasă zi din viața proaspetei mămici.

După imaginile de la ceremonia de botez a fiului său, Vlăduța Lupău l-a prezentat, oficial, pe micuțul Iair, prietenilor săi virtuali din mediul online.

„Iair. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris frumoasa mămică pe Facebook.

Care este semnificația numelui fiului Vlăduței Lupău

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Andra, soția lui Cătălin Măruță. Jurata de la Românii au Talent a fost invitata de onoare a Vlăduței Lupău și a lui Adrian Rus.

Andra a postat câteva fotografii de la fericitul eveniment, în care apare îmbrățișând-o cu drag pe Vlăduța Lupău, căreia i-a transmis cel mai frumos mesaj, ca de la o mamă la alta.

„Nu există ceva mai frumos decât să fii părinte! Aseară am avut plăcerea să fiu alături de Vlăduța Lupău la botezul fiului ei. Am cântat și m-am bucurat pentru familie.

Îi urez Vlăduței să îi fie mereu fiul sănătos, să îi aducă multă fericire și să se bucure de fiecare zi în care el crește și învață despre lume.”, a scris Andra Măruță pe rețelele sociale.

Adi Rus și Vlăduța Lupău au ales un nume inedit și rar pentru copilul lor, Iair. Fire credincioasă, cântăreața și soțul ei au ales un nume biblic pentru minunea din viața lor.

„Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.‘Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat.

Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’,  mărturisea Vlăduța, acum ceva timp.