Vlăduța Lupău, botez cu 200 de invitați. Andra și Cătălin Măruță sunt nași. Ce le-a cerut artista tuturor invitaților

de: Andrei Simion
22 08. 2024

Vlăduța Lupău a organizat un botez cu 200 de oaspeți, iar Andra și Cătălin Măruță au fost nașii. Artista a făcut o solicitare specială pentru toți invitații.

Vlăduța Lupău, botez cu 200 de invitați

Artista este ocupată cu pregătirile pentru un eveniment important în viața familiei sale, botezul celui de-al doilea băiețel, Isaia, născut în luna iulie. Artista, cunoscută pentru vocea sa distinctivă și carisma de pe scenă, trăiește una dintre cele mai fericite perioade, alături de soțul ei, Adi Rus, fost fotbalist la CFR Cluj, și de primul lor copil, un băiețel de doi ani.

Pentru mai multe detalii despre botezul băiețelului Vlăduței Lupău, inclusiv despre faptul că va fi o petrecere fără daruri și despre nașii Andra și Cătălin Măruță, citiți întreaga știre.

Săptămâna aceasta este una deosebită pentru familia Vlăduței Lupău, care finalizează ultimele pregătiri pentru botezul micuțului Isaia. Evenimentul va avea loc într-un resort de lux, dotat cu piscină și multe activități destinate să aducă bucurie atât părinților, cât și copiilor prezenți. Deși petrecerea va fi restrânsă, destinată doar prietenilor și celor apropiați, numărul invitaților ajunge la aproximativ 200 de persoane.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au decis să organizeze un botez fără daruri, optând în schimb să le ofere invitaților o experiență memorabilă, fără a solicita tradiționalele „plicuri” cu bani.

Planificarea evenimentului a fost oferită unei vechi prietene a artistei, Geta Ungurean, renumită pentru organizarea de evenimente de succes. Decorul botezului va avea o temă elegantă, axată pe aranjamente florale albe, care se vor armoniza perfect cu locația selectată pentru această ocazie specială.

„Nu pot să dau foarte multe detalii. Pot să spun că o să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane. Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa”, a declarat un apropiat de-al Vlăduței Lupău pentru FANATIK.

Andra și Cătălin Măruță vor fi nași

Nașii micuțului Isaia vor fi două personalități renumite din showbizul românesc: Cătălin Măruță și soția sa, artista Andra. Vlăduța a făcut această dezvăluire în cadrul emisiunii prezentatorului, unde a povestit că între ea și Andra s-a format o prietenie strânsă, întărită de colaborările lor pe scenă la diverse evenimente importante.