Vladimir Putin a devenit tată de gemeni. Cine este mama copiilor

Vladimir Putin a devenit tată de gemeni. Cine este mama copiilor

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a devenit tată de gemeni la vârsta de 66 de ani. „Țarul” de la Kremlin a încercat să țină departe de ochii presei relația pe care o are, iar jurnaliștii care au încercat să investigheze viața sa privată au fost luați în vizor.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi devenit tată de gemeni, scrie site-ul Dom2Life.ru. Informația e preluată de multe publicații din Rusia, dar informațiile legate de acest eveniment sunt ținute la secret. Totuși, câteva detalii au ieșit la iveală.

Se pare că Vladimir Putin a devenit tată de gemeni pe 7 mai și ar avea doi băieți.

Cine este mama copiilor lui Vladimir Putin

Vladimir Putin are o relație cu fosta gimnastă, Alina Kabaeva. Ea ar fi născut gemeni pe data de 7 mai, la maternitatea Kulakov din Moscova. Informațiile publicate de presa rusă arată că președintele a dorit să țină la secret acest lucru.

Pe 7 mai, spitalul a fost păzit de un dispozitiv impresionant de polițiști și jandarmi, iar accesul la etajul patru, acolo unde se presupune că a fost internată iubita lui Putin, a fost restricționat. Doar anumiți medici și asistente au avut voie acolo.

Vladimir Putin are 66 de ani, iar iubita sa, fostă gimnastă, are vârsta de 36 de ani.  Alina Kabaeva este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică. Dar nu e ușor să fii jurnalist în Rusia și să scrii despre asemenea lucruri.

Prima publicație care a dezvăluit idila dintre Kabaeva și Putin a fost închisă în octombrie 2008.

Președintele Rusiei și iubita sa ar mai avea încă un copil împreună, născut în urmă cu patru ani în Elveția. Se pare că e vorba de o fetiță, ținută și ea departe de ochii presei. Vladimir Putin a fost căsătorit cu Liudmila Putin, care avea numele de Skrebneva, înainte de căsătorie. Din acea căsătorie au rezultate doi copii, două fete.

Urmăriți Playtech.ro și pe