„Vladimir Putin a fost declarat inapt.” Dezvăluiri șocante ale unul fost spion rus despre președintele Rusiei

„Vladimir Putin a fost declarat inapt.” Dezvăluiri șocante ale unul fost spion rus despre președintele Rusiei
De ce l-a numit un fost spion rus inapt pe Vladimir Putin

Un fost spion rus face dezvăluiri șocante vizavi de președintele Rusiei, Vladimir Putin. Fostul coleg al liderului de la Kremlin a mărturisit că șeful statului rus ar fi fost declarat inapt pentru contra-spionaj de Institutul Andropov din Moscova. Ce a declarat Serghei Jirnov.

„Instructorii l-au declarat inapt pe Putin!”

În dimineața zilei de joi, 24 februarie, Vladimir Putin a declarat război Ucrainei, invazia Rusiei fiind cel mai fierbinte subiect de discuție, dezbatere și îngrijorare al mapamondului, în prezent.

În contextul actual, au apărut informații șocante privitoare la pregătirea lui Vladimir Putin de pe vremea când era agent KGB.

Refugiat în Franța de la începutul anilor 90, fostul spion rus Serghei Jirnov a declarat că actualul lider de la Kremlin ar fi fost declarat inapt pentru școala de contra-spionaj. Cei doi au fost colegi la Institutul Andropov din Moscova.

„În KGB, ne petreceam timpul mințind. A fost baza comerțului. Aş dori totuşi să revin la curriculum vitae al lui Vladimir Putin.

Desemnat la Leningrad, (n.r. – orașul Saint-Petersburg de astăzi), a servit mai întâi nouă ani în poliția politică și apoi în contrainformații, înainte de a fi trimis douăsprezece luni la Institutul Andropov din Moscova.

Acolo, la „Școala Pădurii”, am selectat, educat și instruit adevărații spioni, numiți „cercetași”. Doar cei din urmă au fost trimiși în străinătate. Am fost chiar acolo înainte de a fi repartizat în Franța pentru a mă infiltra în ENA.

La finalul acestui an de studiu, instructorii l-au declarat inapt, fiind considerat incapabil să evalueze corect deciziile pe care le lua și consecințele acestor decizii asupra sa și asupra KGB.”, a relatat Serghei Jirnov pentru publicația franceză Le Figaro.

„Putin și-a atins limita competențelor!”

Serghei Jirnov susține că instrucția din cadrul poliției politică a URSS a jucat un rol colosal în viitoarea carieră politică a lui Vladimir Putin.

„A fost retrimis la Leningrad (actualul Sankt Petersburg – n.red.), înainte de a fi trimis în Republica Democrată Germană, și a fost ofițer de legătură într-un oraș de provincie.

Pentru noi, spionii din KGB, acesta era un post fără importanță. Iată că principiul lui Peter s-a verificat în toată splendoarea sa: locotenent-colonelul Putin și-a atins limita competențelor. Măcar o dată, spionajul rus nu s-a înșelat.”, a completat rusul pentru sursa citată.

Fostul spion rus este de părere că în KGB, liderul de la Kremlin și-ar fi construit garda de apropiați care l-au ajutat să preia puterea totală a statului rus.