Vlad Voiculescu, reacție acidă după incendiul de la spitalul din Ploiești: „În câteva minute își vor aduce aminte să dea vina pe mine”

Vlad Voiculescu, reacție acidă după incendiul de la spitalul din Ploiești: „În câteva minute își vor aduce aminte să dea vina pe mine”
Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății Sursă poză: Inquam Photos/Octav Ganea

Incendiul izbucnit în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a creat panică și revoltă în rândul a milioane de români. De asemenea, mulți oficiali au făcut declarații de presă privind scenariul sumbru în care se află România din punct de vedere medical. Unul dintre cei care au transmis un mesaj dur a fost Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu, ironii amare la adresa autorităților

Fostul ministru al Sănătății, demis în luna aprilie de către premierul Florin Cîțu a transmis astăzi un mesaj, subliniind neregulile care au loc în continuare în sistemul sanitar, deși pe vremea când ocupa funcție de conducere în Sănătate, toate acuzațiile erau ațintite asupra sa. Într-o notă ironică, acesta dezvăluie că, foarte probabil, în scurt timp, „simpatizanții” săi vor medita mai bine asupra cauzelor incendiului de la Ploiești și vor descoperi că el sau fostul ministru Ioana Mihăilă sunt vinovați și de această dată.

În continuare, Vlad Voiculescu prevede viitorul cu mare regret, dând asigurări cu privire la modul în care cetățenii vor fi manipulați de cei aflați la putere.

”Incendiu la un spital suport COVID din Ploieşti (PNL). Cel puţin două persoane decedate. Pacienţii transferaţi în miez de noapte către alte unităţi medicale. De data aceasta, știrea apare des, dar până la ora asta niciun vinovat din rândul politicienilor.

Probabil, în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă. Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va fi avut aceeaşi durată ca ultimul meu mandat.

Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie, în timp ce alţi oameni vor muri şi ţara va fi furată. Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră şi-au dat mâna peste ţară”, a mai scris fostul ministru al Sănătăţii, pe contul său de Facebook.

Pacienți, lăsați în frig la spitalul din Lețcani

Vlad Voiculescu a ținut să sublinieze cu această ocazie condițiile dure în care sunt ținuți pacienții spitalului modular din Lețcani, unitate medicală în care au fost investite sume importante de bani din bugetul statului.

„Majoritatea pacienților din spitalul modular de la Lețcani (PSD) au fost evacuați miercuri seara ca să nu înghețe de frig. Dintr-un “spital modular” pe care s-au cheltuit sume imense.

Știrea asta am surprins-o relatată așa, ca buletinul meteo: sec, fără analize suplimentare. Am văzut-o pe un post de televiziune aseară pe o muzică neutră, câteva secunde, ilustrată cu o ambulanță care mergea în noapte pe stradă.

Nicio Șoșoacă să-și rupă cămașa în fața „spitalului”, niciun breaking news ore întregi pe toate televiziunile. În contrast, poate vă mai amintiți scandalul evacuării din timpul nopții în mandatul meu, când managerul spitalului Foișor a amânat transferul până la lăsarea întunericului și la venirea echipelor Antenei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI