23 mai 2024 | 17:39

Vlad Pascu a ajuns de nerecunoscut după aproape un an în spatele gratiilor. Schimbarea e radicală VIDEO

News

Vlad Pascu are o nouă înfățișare, după aproape un an petrecut în spatele gratiilor. Schimbarea este radicală. Nu mai are părul lung și a renunțat la hainele rebele.

Cum arată Vlad Pascu acum

Vlad Pascu a fost adus, joi, 23 mai 2024, pentru prima dată la Judecătoria Mangalia, după ce a provocat accidentul tragic din 2 Mai, în urma căruia Sebi și Roberta au murit. Până în acest moment, tânărul a participat la procese prin videoconferință, însă lucrurile s-au schimbat astăzi.

Deși a fost ținut departe de camerele de filmat în toată această perioadă, iar când a fost scos din arest, era protejat de un coridor întreg de polițiști, azi, Vlad Pascu a fost surprins la ieșirea din Judecătoria Mangalia.

În luna august, Vlad Pascu avea părul aproape până la umeri și îl ținea prins într-un coc, se îmbrăca cu haine rebele și afișa o atitudine tranșantă, însă, acum, nimic nu mai seamănă cu ce se știa despre el. Acesta a venit joi la Judecătoria Mangalia îmbrăcat la costum și tuns scurt. Mai mult, a avut o atitudine ce exprima cât de îngrijorat ar fi în ceea ce privește soarta lui (vezi GALERIA FOTO).

Ce se întâmplă cu judecătoarea Ancuța Popoviciu

Vlad Pascu a fost adus, pentru prima dată, în sala de judecată din Mangalia. Dosarul acestuia a fost preluat de o altă judecătoare, după ce familiile victimelor au adus critici publice Ancuței Popoviciu.

Așadar, noua judecătoare în dosarul 2 Mai este Claudia Carmen Berevoescu, care are gradul profesional de magistrat de Curte de Apel. Zilele trecute, magistrații Secției Penale a Judecătoriei Mangalia au admis cererea de recuzare a Ancuței Popoviciu din dosarul tragediei de la 2 Mai.

Rudele victimelor au cerut recuzarea sa, mai ales pe fondul unor declarații și acțiuni ale acesteia, cel puțin controversate, în instanța de judecată. Ancuța Popoviciu urmează să fie transferată la Judecătoria Constanța, la 1 iunie 2024.

Parteneri
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Redactia.ro
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat până la moarte împotriva ungurilor, este un personaj uitat de mulți
Click.ro
Ramona Gabor e mai FRUMOASĂ ca ORICÂND! Apariție SUPERBĂ în România, după ce s-a întors din Dubai
Vocea.biz
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți sunt, păcat că or să ne arunce în aer pe toți”
Digi24
Fetița Elenei Udrea a terminat grădinița! Ce imagine a publicat Adrian Alexandrov / FOTO
Unica.ro
O românca are un Rolls Royce unic. Garajul ei valorează milioane de euro
EVZ.ro
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
Spynews
Lege pentru românii care stau la curte. Vecinii nu sunt obligați
Capital.ro
Zodiile care au o vară magică, horoscop cu Mihai Voropchievici. "Unii au noroc în dragoste, alţii la bani"
Antena 3
Imagini adorabile cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley! Josephine a moștenit talentul muzical de la tatăl ei și e bucățică ruptă din mama ei
Avantaje
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Mediaflux
Xtra Night Show. Gabi Bădălău și iubita lui, Daria, interviu la dublu! Ce spune rusoaica sexy despre afacerist / VIDEO
Spynews.ro
Cum înregistrează telefonul mobil tot ce vorbim. Pe ce trebuie să apăsăm ca să dezactivăm microfonul
Realitatea.net
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un TIR
Antena 1
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro