Viviana Sposub, cerere specială pentru George Burcea. Nu-l mai acceptă așa

Viviana Sposub, cerere specială pentru George Burcea. Nu-l mai acceptă așa
Viviana Sposub, cerere specială pentru George Burcea

 Gata, Viviana Sposub a pus piciorul în prag. Ce schimbări așteaptă de la iubitul ei, George Burcea. A filmat totul și a urcat clipul pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au reacționat imediat. Ce ultimatum i-a dat frumoasa brunetă și ce trebuie să facă actorul pentru a o mulțumi.

Viviana Sposub, cerere specială pentru George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea sunt, fără doar și poate, cel mai urmărit cuplu din showbizul monden autohton. Așa că nu e de mirare că fanii sunt cu ochii pe fiecare mișcare a lor, pe toate rețelele de socializare. Relația dintre actor și frumoasa brunetă pare să treacă la următorul nivel, acum când fosta asistenta de la Vorbește Lumea a început să-i dea ultimatumuri iubitului ei. Pentru cine credea că este vorba despre nuntă, ei bine, încă nu se pune problema de așa ceva.

Cu toate astea, Viviana Sposub e determinată să-l facă pe George Burcea să arate impecabil până la vară? Cum? Simplu, îl duce la sala de fitness pentru a se antrena din greu, lăsându-și partenerul pe mâinile lui Alex Florescu, antrenorul vedetelor. Viviana a imortalizat momentul într-o filmare de la sala de fitness pe care o frecveantează și ea. George Burcea a zâmbit, semn că aprobă doleanțele iubitei sale.

„Cine a venit la sală, de Ziua femeii? Bravo, bate palma! Te faci bombă până la vară, da? Te faci bombă până la vară, ai promis!”, a spus entuziasmată Viviana Sposub, în timp ce-l filma pe iubitul ei ridicând greutăți.

Cu cine a fost înlocuită Viviana Sposub la Vorbește Lumea

Viviana Sposub nu s-a mai întors la Vorbește Lumea după ce a ieșit din competiția Ferma. Cove și Lora au făcut anunțul oficial la PRO TV, anunțând cine este noua prezentatoare TV a emisiunii moderate de către cei doi. În locul Vivianei a venit nimeni alta decât artista Francisca, bruneta supranumită Kim Kardashian de România.

„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald.

Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte”, a mărturisit Francisca la Vorbește Lumea, după ce a fost anunțată de Cove.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI