Viviana Sposub are o soră care atrage toate privirile. Cum arată Bianca

Viviana Sposub are o soră care atrage toate privirile. Cum arată Bianca

Viviana Sposub, colega Adelei și a lui Cove la ”Vorbește lumea”, are o soră mai mare ca ea cu opt ani, dar cele două ar putea trece cu ușurință drept gemene. Seamănă atât de bine, încât familia sau prietenii apropiați trebuie să se uite atent la ele, ca să nu le confunde.

Viviana Sposub are o soră care atrage toate privirile

„Nu suntem gemene. Ea chiar este mai mare decât mine cu 8 ani, dar lumea nu face diferența. Chiar am mai întrebat oamenii ce vârstă cred că are Bianca și toată lumea a spus că este mai mică decât mine. Ori eu par prea bătrână, ori ea arată foarte bine”, a povestit Viviana Sposub pentru Libertatea.ro.

Deși în momentul de față cele două nu mai locuiesc împreună, Viviana locuind în București, iar Bianca la Iași, atunci când se întâlnesc, cele două se îmbracă identic, pentru a se amuza de reacția celor din jur.

„Ni s-a întâmplat să ne confunde părinții, iubiții”

„Ni s-a întâmplat să ne confunde părinții, iubiții. Noi, având amândouă părul lung, îmbrăcându-ne cumva asemănător, dacă te uiți din profil nu-ți dai seama care este una și care este cealaltă. Noi suntem mândre că semănăm atât de tare. Toată copilăria ne-am amuzat pe subiectul ăsta, dar cel mai amuzant este că, întodeauna când mergem în Botoșani, bunicul ne confundă și ei îi spune Vavi, că așa-mi spun mie toți din familie, iar pe mine mă întreabă când am de gând să mă mărit, referindu-se la ea”, a mai spus tânăra, potrivit sursei citate.

Dar în copilărie, asemănarea era mult mai evidentă, iar asta datorită faptului că părinții aveau grijă să le îmbrace la fel, pentru a evita eventuale discuții. Dacă Vivianei îi convenea de minune situația, în special pentru faptul că o vedea ca pe un model pe sora ei mai mare, Bianca își dorea haine demne de o adolescentă, astfel că se enerva când își vedea soria mai mică îmbrăcată identic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI