Viviana Sposub a dat cărțile pe față. Ce vrea să îi facă lui George Burcea, de fapt

Viviana Sposub: ce vrea să îi facă lui George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit în urmă cu câteva luni, la începutul show-ului ”Ferma”, de la PRO TV, iar de atunci au rămas împreună. Relația lor pare să meargă extrem de bine, iar cei doi încearcă să nu-și ascundă nimic.

Ce ar face Viviana dacă s-ar întâlni cu fostul? „Nu mă feresc de George”

Cu fiecare nouă relație, mulți își spun ”de azi, trecutul nu mai există”, dar asta nu se poate în cazul celor care au cele mai mari fericiri acolo, cum e cazul lui Burcea, care are două fetițe cu Andreea Bălan. De altfel, nici tristețile nu le-a putut ține departe de actuala parteneră, Viviana, căreia i-a povestit o parte din amintiri în cadrul emisiunii de la PRO TV, urmând a-i spune restul acasă.

Iar dacă de partea Vivianei situația ar părea cu mult mai simplă, și ea are, totuși, trecutul ei, cu mai puține întâmplări pregnante decât Burcea, ce e drept. Însă, despre toate ar afla și el, spune ferm tânăra. Mai exact, fericitul cuplu a fost supus unui test la ”Vorbește lumea”, în cadrul căruia au făcut câteva declarații surprinzătoare. Li s-au adresat câteva întrebări, cu variante de răspuns.

„Nu aș merge la masă cu iubita la restaurant dacă nu aș avea bani”, a spus George Burcea.

„De asta mâncăm noi acasă”, a glumit Viviana.

„Și vom mânca numai acasă”, a continuat George în aceeași notă.

Testul a continuat, iar la întrebarea ce ar face dacă s-ar întâlni cu fostul iubit, Viviana a menționat că nu s-ar feri de actor și i-ar face cunoștință cu acesta.

„George știe aproape totul despre mine. Nu mă feresc de George, i-aș face cunostință cu fostul iubit”, a spus sigură pe sine Viviana.

Cum își descrie vedeta TV iubitul? 

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției. George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! ”, a declarat Viviana într-un interviu pentru revista VIVA!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI