Visul ciudat pe care l-a avut sora lui Petrică Mâțu Stoian după moartea cântărețului. Ce s-a întâmplat

Visul ciudat pe care l-a avut sora lui Petrică Mâțu Stoian după moartea cântărețului. Ce s-a întâmplat
Visul ciudat pe care l-a avut sora lui Petrică Matu Stoian dupa moartea cantaretului. Ce s-a intamplat

Pe 6 noiembrie 2021, România a pierdut una dintre cele mai apreciate staruri ale muzicii populare autohtone, atunci când Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață. Maria Tărchilă, sora regretatului artist a rememorat, în exclusivitate pentru ego.ro, amintiri din copilăria celor doi. Ce vis ciudat a avut femeia, după moartea solistului.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, amintiri din copilăria regretatului artist

Maria Tărchilă își visează adesea fratele și încă nu se poate obișnui cu faptul că Petrică Mâțu Stoian nu mai viețuiește pe acest pământ.

La 5 luni de la moartea artistului, sora regretatului interpret de muzică populară a fost la Cimitirul din Craiova, acolo unde este înmormântat Petrică Mâțu Stoian, și a împărțit pachete de Paște.

Într-un interviu exclusiv pentru Revista Ego, femeia și-a adus aminte de peripețiile pe care le făcea în copilărie, alături de fratele ei. D

„Trebuie să împărțim pachete, să dăm de pomană, vom merge și la Craiova, la cimitir, împărțim pe unde se poate, și aici, în Ardeal. Noi nu mai petreceam împreună Paștele, în ultimii ani. Dar, când eram mici, era tare frumos, părinții ne luau hăinuțe noi.

Pregăteam masa, vopseam ouă, făceam cozonaci, aveam și oi și miei, în ogradă, eram familie mare. Petrică a fost un copil tare vesel, cu toții eram, dar ne-a pierit veselia după acest mare necaz”, a declarat Maria Țărchilă, în exclusivitate pentru ego.ro.

„L-am visat că se uita la mine!”

Cu 2 săptămâni înainte de Paște, sora lui Petrică Mâțu Stoian a povestit că fratele săi i-a reapărut în vis, așa cum o face adesea. Femeia susține că, în vis, artistul nu-i cere de mâncare, întrucât sora sa mereu împarte hrană pentru cei nevoiași.

În schimb, Maria Țărchilă a avut un sentiment straniu atunci când, în vis, fratele ei a îmbrățișat-o și i-a mărturisit cât de mult a ținut la fosta lui parteneră de viață. Femeia a tresărit, când s-a trezit din reverie.

„Pe Petrică l-am visat ultima oară acum vreo două săptămâni. Nu cere mâncare niciodată, eu oricum în fiecare zi împart mâncare, pentru toți morții, dăm la săraci. Trebuie să avem sufletul bun, dacă ești rău Dumnezeu vine și îți trage peste cap, cum se zice în popor.

L-am visat că se uita la mine. M-a luat pe după gât și îmi spunea ceva despre fosta lui prietenă, că a ținut la ea. O fi vrut să-mi zică să nu zic ceva rău despre ea. Poate că acesta a fost mesajul lui…”, a completat Maria Țărchilă pentru sursa citată.