Viorica Dăncilă, primită cu huiduieli și la Arad: „Orice om îi este teamă de Ardeal” – FOTO&VIDEO

Sursa foto: aradon

Periplul premierului Viorica Dăncilă prin țară se trasformă într-un eșec total. Șefa Guvernului a fost așteptată de protestatari și la Arad.

Premierul României a mers, vineri, într-o vizită oficială la Arad. Însoțită de mai mulți miniștri, ea a avut parte de același tratament ca cel de la Cluj: huiduieli, scandări anti-guvernamentale și critici din partea protestarilor mobilizați cu pancarte și bannere.

Șefa Guvernului s-a declarat depășită de cele întâmplate.

„Sunt siderată de cele întâmplate”, a spus Viorica Dăncilă.

Cum a fost primită Viorica Dăncilă la Arad

Șefa Guvernului a mers însoțită la Arad de mai mulți miniștri.

Protestatarii mobilizați în așteptarea premierului au scandat, între altele, ”La plecare, căutați-o-n buzunare!”, ”PSD, ciuma roșie” și ”Hoții”. Jandarmii au montat garduri de securitate pentru a fi siguri că lucrurile nu degenerează.

În momentul în care a ajuns la Prefectura Arad, premierul a intrat pe ușa din spate.

”Sunt siderată de ce strigă oamenii, sunt oameni fără proiecte. Eu acționez românește”.
Viorica Dăncilă, premierul României

Sursa foto: aradon
Sursa foto: aradon

„Am vrut să vedem care sunt problemele, cum este implementat programul de guvernare, am vrut să vedem dacă ne încadrăm în termene pentru obiectivele care vor fi construite aici în judeţul Arad şi în celelalte judeţe pe care le-am vizitat. Pot să spun că oamenii sunt implicaţi, oamenii cred în programul de guvernare, oamenii cred că ceea ce am promis devine realitate. Ne-au primit cu foarte multă deschidere, nu vă uitaţi la câţiva care aşa au învăţat şi asta fac.

Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă să venim la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe. Nu ne sperie nici ţipetele, nici jignirile, pentru că progresul întru-un judeţ nu se face nici cu jigniri, nici cu ţipete. Într-un judeţ, dacă vrei să faci lucruri bune, vii cu proiecte, cu obiective şi le pui în practică. Eu vedeam aici un pol al civilizaţiei şi că oamenii sunt foarte primitori şi foarte civilizaţi, iar ceea ce se întâmplă acum, când câţiva cetăţeni vin şi jignesc, nu cred că caracterizează această zonă, nu cred că caracterizează Aradul”, a declarat Dăncilă la Arad.

Vizitele premierului Dăncilă, un eșec total

Pentru Viorica Dăncilă, ceea ce se dorea un periplu pentru mobilizarea alegătorilor din teritoriu înainte de alegeri s-a transformat într-o adevărată lovitură de imagine. Și pentru Guvern și pentru PSD.

Pentru că premierul a ales să viziteze mai multe orașe și nu a participat la mitingul PSD de la Iași, la care a fost prezent inclusiv Liviu Dragnea.

Numai că aceste contra-manifestații nu au lipsit nici într-o parte, nici în alta. Protestatarii s-au adunat și la Iași, unde era prezent Liviu Dragnea și în orașele vizitate de Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă va ajunge, vineri după-amiază, și în județul Timiș, dar nu se mai duce și în Timișoara, deși vizita era programată. A ales să viziteze localitatea Giarmata, aflată la 10 kilometri de oraș.

Acolo, șefa Guvernului va vizita o școală din localitate, după care mai are programată o oprire în Dumbrăvița. Premierul e nevoit să-și schimbe planurile de pe o zi pe alta după ce s-au înmulțit acțiunile de ostilitate la adresa PSD și a Guvernului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI