Viorica Dăncilă, o nouă dezbatere înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale. Cine participă

Viorica Dăncilă, o nouă dezbatere înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale. Cine participă
Viorica Dancila, in timpul dialogului cu jurnalistii, eveniment electtoral desfasurat la Palatul Parlamentului, marti, 19 noiembrie 2019. Inquam Photos / George Calin

Viorica Dăncilă organizează astăzi o nouă dezbtaere, în penultima zi de campanie electorală pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. La acest eveniment, Viorica Dăncilă şi PSD îi invită din nou pe reprezentanţii mass-media la un dialog deschis, în care aceasta își va prezenta, pe larg, programul de prezidențiabil.

UPDATE: Conferința de presă a început! Vezi AICI discursul Vioricăi Dăncilă LIVE!

Viorica Dăncilă, o nouă dezbatere

Liderul PSD va participa astăzi la o nouă dezbatere cu reprezentanții mass-media, la Palatul Parlamentului, la ora 18. Viorica Dăncilă a mai organizat o dezbatere în urmă cu două zile, un eveniment care s-a suprapus cu cel al contracandidatului său, Klaus Iohannis.

Actualul Președinte al țării nu a vut să aibă o confruntare directă cu Viorica Dăncilă, fapt pentru care și-a organizat propria dezbatere, în Aula Bibliotecii Central Universitare din Capitală, alături de politologi și jurnaliști.

„Am tot sperat că vom avea o confruntare care să arate responsabilitatea noastră și respectul pentru România. Se pare că Președintele Klaus Iohannis refuză această dezbatere și acceptă doar pe unii la dezbatere și îi sfidează pe românii care l-au votat și pe cei care nu l-au votat.
Văd o teamă a lui Iohannis față de această dezbtare, văd teamă de un dialog autentic, văd teamă de întrebări incomode.

Se pare că Iohannis îi sfidează pe români.

Văd că este un las și arogant, un om care nu poate explica cei cinci ani în care a fost președinte. Eu îmi fac datoria și las un bilanț în anul în care am fost premier al României”, a transmis liderul PSD la ultima dezbatere organizată cu reprezentanții mass-media.

A mai rămas foarte puțin timp până când românii își vor putea vota președintele pentru următorii cinci ani. Duminică, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale în ţară.

Românii din diaspora pot vota între 22 şi 24 noiembrie. Cetăţenii români vor putea alege între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI