Viorica Dăncilă, la iUmor! Irena Boclincă, moment de senzație în fața celor trei jurați

Viorica Dăncilă, la iUmor! Irena Boclincă, moment de senzație în fața celor trei jurați

Irena Boclincă, sau Viorica Dăncilă de la ”iUmor”, se întoarce în platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrița va avea un moment de senzație în fața celor trei jurați ai show-ului.

Viorica Dăncilă, la iUmor. Irena Boclincă revine!

Irena Boclincă, câștigătoarea ”iUmor” din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dăncilă, premierul României, revine în fața celor trei jurați în altă postură. Actrița va păși pe scena umorului nu în calitate de concurent, ci de invitat special. Publicul va fi în delir atunci când în platoul ”iUmor” își va face apariția Irena Boclincă, care de la primul pas făcut pe scenă uimește, intrând direct în pielea personajului Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, la iUmor! Irena Boclincă, moment de senzație în fața celor trei jurați
Irena, Viorica Dăncilă de la ”iUmo”, felicitată de Bendeac

La finalul numărului, jurații: Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, vor rămâne, încă o dată, impresionați. Mai mult, Bendeac se va ridica și îndrepta spre ”Viorica Dăncilă”, spunându-i: ”Doamne, cât de tare a fost!”. Puteți urmări momentul vineri, 27 septembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Silviu Gherman, revenire spectaculoasă

Cât tot e vorba despre revenire, să îl aducem în discuție și pe Silviu Gherman, și el concurent al sezonului 6 ”iUmor”. Pentru el, numai cuvinte de laudă, cel puțin din partea juraților, Delia chiar afirmând: ”Nu știu dacă știi, dar eu sunt fanul tău numărul 1”. Eu știu exact cine ești, ce faci, te-am urmărit de-a lungul timpului. El face ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ar face oricine altcineva!”, a spus Bendeac.

În acest sezon, Gherman revine cu un număr despre care chiar el spune că este unul ”foarte liniștit”. Comediantul va reuși să ajungă și la mintea lui Cheloo cu glumele sale, artistul spunând: ”Cred că o să ajungă în finală”. În asentiment îi este și Delia, care îi declară că: ”Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI