Viorica Dăncilă, ironizată pe Facebook, după ce a felicitat-o pe Simona Halep. „Făcea parte din planul de guvernare?”

de: Claudiu Surmei
11 07. 2019

Viorica Dăncilă a fost ironizată pe Facebook după ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea în finala de la Wimbledon. Mai mulți internauți au întrebat-o pe Dăncilă dacă performanța Simonei a făcut parte din programul de guvernare al PSD și dacă are vreun sfat pentru ea înaintea marii finale de la Londra.

Viorica Dăncilă a felicitat-o pe Simona Halep

Simona Halep a învins-o pe Elina Svitolina, cu scorul de 6-1, 6-3, în semifinale la Wimbledon și s-a calificat în marea finală, unde o va întâlni pe Serena Williams. Premierul Viorica Dăncilă a felicitat-o pe Simona printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook.

„Felicitări campioanei noastre pentru meciul excepţional din semifinala de la Wimbledon! Mulţumim, Simona, pentru încă o filă în istoria sportului românesc scrisă atât de frumos! Succes în marea finală! Suntem cu toţii alături de tine”, a scris premierul pe rețeaua de socializare.

Viorica Dăncilă, ironizată pe Facebook

Postarea Vioricăi Dăncilă a stârnit reacții pe internet. Mai mulți internauți au ironizat-o, iar unii chiar au întrebat-o dacă o va sfătui pe Simona Halep cum să își aranjeze părul sâmbătă, la finala de la Wimbledon.

„Felicitări Simonei pentru victoria de astăzi, aşa cum era prevăzută în programul de guvernare! Auziţi, doamna Vio, la facultate, la nea Liviu, e televizor în culori? Sau a văzut meciul la radio, ca pe timpuri?”, a comentat un internaut, în timp ce altul a scris: „Felicitări Statului Român pentru că a ajutat-o atât de mult ca să ajungă aici. Not.”

„Am o idee genială: puteţi să vă lansaţi candidatura la prezidenţiale pe Arena Naţională lângă ea!”, a mai scris un utilizator.

„După ce a ajuns unde este prin sprijinul familiei, vă găsiţi să vă lăudaţi cu ea, dar spuneţi câţi sportivi români sunt la ora actuală susţinuţi de statul român sau mai exact de guvernul pe care îl «conduceţi»?”, a fost un alt mesaj.