Viorica Dăncilă a vorbit despre operații estetice. Câte intervenții are: ”Ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra!”

de: Alexandra Chivu
23 10. 2019

Premierul demis Viorica Dăncilă a vorbit despre operații estetice. Oficialul a mai fost pus sub lupă, la începutul campaniei electorale. Care este adevărul?

Viorica Dăncilă a vorbit despre operații estetice

Viorica Dăncilă (55 de ani) participă în aceste zile la mai multe activități de campanie. Pregătirile pentru ”ieșirea în lume” nu au constat doar în memorarea unui discurs sau în selectarea unor promisiuni rezonante, ci au ținut și de exterior, căci oficialul nu poate apărea oricum în public. Așadar, s-a aranjat,  s-a pieptănat ca de obicei și a ieșit în mulțime. Înainte de toate, trebuie menționat că, la începutul lunii august a anului curent, surse politice declarau pentru stirileprotv.ro că premierul demis și-ar fi făcut o operație estetică, cu puțin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Mai exact, se spunea că Dăncilă ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeților, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar și o corectare a buzelor. Pe atunci, ca argument stătea lipsa oficialului de la întâlnirea ce avusese loc cu o zi înainte de ieșirea sa în public, din cadrul coaliției guvernamentale, fapt care i-a nemulțumit pe cei de la ALDE. Potrivit sursei citate, Dăncilă nu s-ar fi simți bine după operația estetică suferită, astfel că a preferat să nu fie prezentă la discuția cu Călin Popescu Tăriceanu, partenerul de guvernare. Pe de altă parte, exista o scuză care să îi motiveze lipsa de la dialogul cu Tăriceanu. Viorica Dăncilă a declarat că era în pregătiri pentru campanie și că a fost prezentă la o sesiune foto.

Care este adevărul?

Viorica Dăncilă este plecată în regiunea Moldovei pentru întâlniri cu activul de partid. La una dintre simpatizanții PSD din Botoșani, premierul demis a fost întrebat dacă și-a făcut operații estetice. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale a răspuns: ”Nu am nicio operație estetică”.

”După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetică?”, a fost întrebată Dăncilă. „Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, a concis premierul demis, potrivit site-uluui iasi1.ro.