Violeta Bănică a început școala și mama ei i-a fost alături la festivitate. Câți bani dă Andreea Marin pe taxa de școlarizare a fiicei sale

de: Violeta Badea
03 09. 2024

Anul școlar a început cu emoții pentru Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Mama ei i-a fost alături la festivitatea de deschidere, trăind clipe încărcate de nostalgie și bucurie, mai ales că acesta este ultimul an de liceu al adolescentei. Prezentatoarea TV nu s-a ferit să împărtășească aceste momente cu fanii săi. Iată câți bani investește fosta zână a surprizelor în educația fiicei sale.

Un nou început pentru Violeta Bănică

Andreea Marin a împărtășit pe rețelele sociale bucuria și emoția de a-și vedea fiica începându-și ultimul an de liceu.

”An de an, de când era de-o șchioapă, fotografia din curtea școlii, împreună. Dar azi, a fost o emoție specială și lacrimi ascunse de partea mea: e ultimul an de studiu în locul în care a început la vreo 3 anișori ca un țânc de grădiniță,” a scris vedeta în mediul online.

Aceasta a mulțumit și instituției de învățământ pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor, considerând școala ca fiind a doua familie pentru fiica sa.

Andreea Marin, investiție majoră în educația fiicei sale

Educația fiicei sale a fost mereu o prioritate pentru Andreea Marin, care a decis să o înscrie pe Violeta la International School of Bucharest, o instituție privată de prestigiu din București.

Taxele de școlarizare sunt pe măsura calității educației oferite, vedeta plătind aproximativ 16.822 de euro pe an, sumă care acoperă mesele zilnice și materialele de studiu. În plus, Andreea Marin a achitat și o taxă nerambursabilă de 1.000 de euro doar pentru înscrierea fiicei sale la această școală.

Prezentatoarea TV a explicat că școala nu este una ”de lux”, ci mai degrabă o instituție civilizată, cu un buget moderat în comparație cu alte școli private, dar care oferă o educație de calitate superioară. ”Muncesc în primul rând pentru copilul meu,” a declarat ea, subliniind importanța pe care o acordă educației fiicei sale.

Citește și ”Prea mult pentru vârsta ei!” De ce au criticat-o fanii pe Violeta Bănică. Andreea Marin a intervenit imediat!

Un model educațional inedit pentru viitorul Violetei

Pe lângă studiile la International School of Bucharest, Violeta Bănică urmează și cursurile unui sistem de învățământ paralel, cunoscut sub numele de AmSchool, care îi oferă un avantaj competitiv pentru admiterea la universități din străinătate.

Inițial, Andreea Marin a fost reticentă în a accepta acest nou model educațional, temându-se că va fi un efort prea mare pentru fiica sa. Cu toate acestea, după ce a vizitat școala și a aflat mai multe despre metodele inedite de predare, a înțeles beneficiile acestui sistem flexibil, recunoscut internațional.

”Am învățat o lecție: să le ascultăm vocea adolescenților noștri,” a concluzionat Andreea Marin, exprimându-și admirația pentru hotărârea fiicei sale de a urma un parcurs educațional complex și inovator.

Astfel, Violeta Bănică este pregătită să își încheie cu succes studiile liceale și să își deschidă drumul către un viitor academic strălucit.

Citește și Violeta Bănică frânge inimile bărbaților. Fiica Andreei Marin și-a etalat trupul de fotomodel într-o ținută extrem de scurtă!