Violeta Alexandru, umilință cruntă pentru bugetari: ”Salariile la stat sunt foarte bune, doar că unii stau pe Facebook în loc să muncească”

Violeta Alexandru, umilință cruntă pentru bugetari: ”Salariile la stat sunt foarte bune, doar că unii stau pe Facebook în loc să muncească”
Violeta Alexandru, umilință cruntă pentru bugetari: ”Salariile la stat sunt foarte bune. Doar că unii stau pe Facebook în loc să muncească” Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Violeta Alexandru a făcut niște declarații neașteptate cu privire la salariile de la stat, cât și la siguranța unui job. Ministrul Muncii pune la îndoială, în schimb, implicarea și devotamentul angajaților la locul de muncă, acuzându-i că „stau pe Facebook” în loc să muncească.

“Prin comparaţie cu sistemul privat, în sistemul public se câştigă bine”

Violeta Alexandru și-a exprimat părerea vizavi de ritmul de muncă din sistemul public, considerând că angajații au fost obișnuiți să-și primească salariile stând degeaba. Aceasta se autointitulează un “om corect”, demn să aprecieze persoanele care își dau interesul la locul de muncă și nu așteaptă să treacă ziua de lucru pe Facebook.

Potrivit declarațiilor ministrului Muncii, aceasta a început să aibă simpatizanți, după ce a dat dovadă de corectitudine și recunoștință față de angajații muncitori.

Salariile sunt foarte bune în sistemul public. Cei care se tem de mine sunt cei care ştiu că aceste salarii sunt bune, funcţiile sunt stabile şi le cer performanţă. În momentul în care, prin comparaţie cu sistemul privat, în sistemul public se câştigă bine, orice manager cere performanţă unor oameni care sunt plătiţi din bani publici, indiferent de funcţia lor.

Îi văd pe cei care fac performanţă. Am vorbit public despre casele judeţene de pensii care au ajuns la zero cu dosarele de recalculare. Până în această perioadă nu m-au simpatizat, dar au văzut că se poate. Tuturor acestor oameni le-am mulţumit public. Ei ştiu că sunt un om corect.

Nu, nu sunt nici prietena şi nici susţinătoarea celor care lucrează în sistemul public şi aşteaptă să treacă timpul, celor care stau pe Facebook ca să spună despre mine fel şi chip, celor care ar face orice altceva, mai puţin să muncească.

Nu, nu sunt susţinătoarea acestor oameni, sunt ai dumneavoastră. Sunt cei pe care i-aţi pus în sistem şi i-aţi obişnuit să îşi ia salarii şi beneficii degeaba. Nu sunt deloc susţinătoarea acestor oameni, sunt a celor care muncesc din sistemul public„, a declarat Violeta Alexandru la dezbaterea moţiunii simple împotriva din plenul Senatului, potrivit adevarul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI