Violată și ucisă, într-o pădure din Prahova: cine este vinovatul

de: Puiu Alexandru
20 05. 2019

Duminică, într-o pădure din județul Prahova, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 19 ani. Primele investigații au scos la iveală faptul că a fost victima unui viol, înainte de a fi ucisă.

O crimă terifiantă a avut loc în urmă cu câteva zile pe raza localității Răfov, din județul Prahova. Astfel de evenimente nu sunt foarte comune în țara noastră, iar faptul că cineva a decis să ascundă victima crimei într-o padure este cu atât mai îngrozitor. O informare pe marginea cazului a fost făcută de IPJ Prahova.

„Astăzi [duminică, n.r.], în jurul orei 11,00, am fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localităţii Râfov a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost iniţial violată şi apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere”, precizează IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Nu a durat mult de la primele investigații până când a fost prins făptașul. În curând, va începe procesul unui cioban în vârstă de 23 de ani care, conform dovezilor, pare să fi fost responsabil de viol și crimă în cazul tinerei. Bărbatul al cărui nume nu a fost dat publicității a fost deja arestat.

Pe parcursul zilei de ieri, au început deja audierile ciobanului de 23 de ani, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Un procuror responsabil de caz este implicat în investigație împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Prahova. În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi viol.