VIDEO Viorica Dăncilă, apariție de senzație la Alba Iulia. Cum a intrat în sala din Casa de Cultură a Studenților

VIDEO Viorica Dăncilă, apariție de senzație la Alba Iulia. Cum a intrat în sala din Casa de Cultură a Studenților

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai țării. În timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dăncilă s-a dus să-și întâlnească susținătorii din Alba Iulia.

Premierul Viorica Dăncilă a mers, sâmbătă, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizației. Șefa PSD a profitat de moment pentru a-și face apariția în sala evenimentului ca un politician veritabil.

Viorica Dăncilă a vrut să transmită încredere și și-a ales și o piesă reprezentativă pentru această intrare. Una la care politicienii apelează frecvent.

Cum a intrat Viorica Dăncilă în Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Viorica Dăncilă, o altă gafă la colecție. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidențiale

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut apariția la Alba Iulia alături de ministrul Finanţelor – Eugen Teodorovici, cel al Culturii – Daniel Breaz, ministrul Transporturilor – Răzvan Cuc şi de vicepremierul Mihai Fifor.

În fața a sute de delegați și membri de partid, Viorica Dăncilă a urcat pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Premierul și-a ales și o piesă pentru această intrare: una reprezentativă și des utilizată de mulți politicieni în astfel de situații – Eye Of The Tiger (Survivor).

Dăncilă, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Participanții la eveniment au aplaudat-o pe Viorica Dăncilă, i-au strâns mâna și i-au urat mult succes în campania electorală pentru prezidențiale. Alături de șefa PSD, pe scenă, a urcat și un copil îmbrăcat în costum popular.

Înainte de discursurile oficiale, a fost intonat imnul României, timp în care mai-marii PSD au stat în picioare.

După vizita de la Alba Iulia, premierul Viorica Dăncilă merge la Cugir, unde participă la festivalul Toamna Cugireană. Oficial, campania electorală pentru prezidențiale începe pe 12 octombrie, dar mai toți politicienii au furat startul și au plecat în turne prin țară.

PSD, PNL, dar și alte partide încearcă să testeze atmosfera și să vadă cum sunt percepute formațiunile lor în teritoriu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI