VIDEO Un bărbat zace ore în șir pe trotuar, la câțiva metri de cadrele medicale, în fața Spitalului de Urgență Floreasca. Imagini șocante și dezvăluirile unui martor îngrozit și revoltat

VIDEO Un bărbat zace ore în șir pe trotuar, la câțiva metri de cadrele medicale, în fața Spitalului de Urgență Floreasca. Imagini șocante și dezvăluirile unui martor îngrozit și revoltat
Pacient zace langa gardul spitalului Floreasca in Capitala

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a zăcut ore în șir în fața Spitalului de Urgență Floreasca. În tot acest interval, medicii care sunt la doar câțiva metri distanță nu au nicio reacție. Cu atât mai puțin oamenii, rude ale pacienților internați în unitatea spitalicească din centrul Capitalei. Reluăm: vorbim despre capitala României, despre un spital universitar și despre medici și pacienți. Vorbim despre anul 2020, despre viață și despre moarte, dar și despre cum am învățat să ne protejăm pe noi ignorându-i pe ceilalți…

Un bărbat zace pe trotuar, ore în șir, fără ca nimănui să îi pese. Toți cred că e beat, dar ar putea la fel de bine să fie mort… Nicio reacție!

Pentru că până la momentul publicării acestei știri nu a putut fi contactat niciun cadru medical care să confirme decesul bărbatului sau situația lui exactă, ne vom rezuma la a relata că acesta a zăcut pe trotuar ore în șir. Conform primelor informații, el a căzut în fața spitalului Floreasca, iar cei prezenți au crezut că se află în stare de ebrietate și pur și simplu a adormit.

Impact.ro a intrat în posesia unor imagini din care se poate vedea clar faptul că bărbatul zace exact în fața spitalului, fără a mai da vreun semn că trăiește. Zeci de persoane trec nepăsătoare pe lângă el, însă nimeni nu se apropie să vadă ce se întâmplă exact: nici trecători, nici medici. Mai mult, la un moment dat, medicul de gardă iese din spital pentru a oferi informații aparținătorilor pacienților internați în spital, însă nici măcar el nu merge să verifice care este starea bărbatului căzut.

Ce spune persoana care a realizat filmarea

Cei prezenți în acel moment la fața locului susțin că bărbatul a suferit un infarct și că a decedat. La un moment dat, după câteva ore în care nimeni nu s-a gândit să verifice ce se întâmplă cu bărbatul, medicul de pe o ambulanță, care tocmai adusese un pacient, a verificat pulsul, iar mai apoi a confirmat decesul.

Menționăm faptul că filmulețele au ajuns la redacție sâmbătă seara, în jurul orei 23:00 și că, până la ora publicării, nu am reușit să obținem o declarație oficială din partea reprezentanților celui mai mare spital de Urgență din România.

Mărturia cutremurătoare a celei care a filmat

”FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgență Aseară

Cel mai mare spital de urgență

– oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

-gândaci.
Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

-bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

-pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.”, se arată în descrierea filmulețelor postate pe Facebook.

Sursă video: Facebook – Maria C.