VIDEO Șofer, atacat cu bâte și răngi în traficul din Timișoara. Totul s-a întâmplat când a oprit la semafor

VIDEO Șofer, atacat cu bâte și răngi în traficul din Timișoara. Totul s-a întâmplat când a oprit la semafor
VIDEO Șofer, atacat cu bâte și răngi în traficul din Timișoara. Totul s-a întâmplat când a oprit la semafor

Azi-noapte, pe străzile din Timișoara au avut loc scene rupte dintr-un film de acțiune. Mai multe persoane au blocat o mașină în trafic, iar apoi au început să lovească autoturismul cu bâtele și l-au bătut pe șofer.

Un șofer a fost atacat cu bâte și răngi în traficul din Timișoara

Tânărul în vârstă de 29 de ani era oprit la semafor și aștepta culoarea verde a acestuia, când o altă mașină a oprit în fața acestuia și l-a blocat.

Mai multe persoane înarmate cu bâte și cu răngi au coborât din cealaltă mașină. În primă fază au început să lovească autoturismul bărbatului, însă acesta imediat a început să dea cu spatele ca să scape de atacatori. Tentativa bărbatului de a fugi nu a avut succes, și până la urmă a fost bătut și acesta.

Tânărul în vârstă de 29 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Până la sosirea organelor de poliție, atacatorii s-au făcut nevăzuți. La fața locului a ajuns și o ambulanță, pentru că bărbatul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Trei bărbați au fost reținuți de poliție, în urma bătăii. Este vorba de tineri cu vârste de 21, 23 și 38 de ani. Aceștia sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri și alte violențe.

A fost depusă o plângere la poliție

Șoferul atacat în intersecție a depus plângere la Poliție pentru lovire și distrugere, dar, după ce au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, polițiștii s-au sesizat și pentru  infracțiunea  de tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Cu privire la evenimentul ce a avut loc, aseară, în jurul orei 23:00, la intersecția străzilor Amurgului cu Calea Aradului, polițiștii Secției 5 Timișoara au reținut pentru 24 de ore trei bărbați de 21, 23 și 38 de ani, care sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe. Aceștia sunt introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis„, transmite IPJ Timis”.

Totul a fost o răfuială

În urma audierilor, a ieșit la iveală și motivul pentru care a fost atacat tânărul. În mașină mai era și o tânără în vârstă de 23 de ani, care s-a îndrăgostit până peste cap de tânăr și a venit din Austria până la Timișoara doar pentru el.

Șoferul atacat în intersecție este nepotul manelistei Sorina Guță. El fiind însurat și cu copii, familia fetei n-a fost de acord cu relația lor. Așadar, rudele au decis să recupereze fata și să pună capăt relației lor, potrivit opiniatimișoarei.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI