Video. Scene barbare într-un loc de joacă din Eforie Nord. Copil de 12 ani, bătut cu sălbăticie și izbit la pământ de două mame

Video. Scene barbare într-un loc de joacă din Eforie Nord. Copil de 12 ani, bătut cu sălbăticie și izbit la pământ de două mame
Scene vioente într-un parc din Eforie

Momente de groază au fost surprinse, în urmă cu puțin timp, într-un loc de joacă din Eforie Nord, în zona blocurilor ANL,  acolo unde un copil de 12 ani a fost agresat de două mame aflate și ele cu copiii în parc. Potrivit martorilor, cele două femei au vrut să-i aplice o pedeapsă memorabilă tânărului din cauza comportamentului său indisciplinar.

Copil pus la pământ de două mame

Deși putea fi chiar fiul lor, cele două femei surpinse în timp ce loveau cu sălbăticie un băiat din parc, nu au fost lovite de niciun sentiment matern, ba dimpotrivă, acestea păreau a lovi în răzbunare un copil pentru a se descărca de furia adunată.

Potrivit martorilor, cele două femei s-au purtat violent cu băiatul după ce acesta a început să vorbească urât și să spargă semințe în spațiul unde se jucau și alți copii. Fără a mai sta prea mul timp pe gânduri, cele două femei și-au unit puterile și au început să-i aplice lovituri dure băiatului, până când acesta a căzut la pământ.

Inițial, un bărbat sunase la Poliție să anunțe comportamentul nepoliticos al băiatului, însă, după intervenția agresivă a celor două femei, același om a reapelat autoritățile să le anunțe că nu mai este cazul să se deplaseze.

Un martor a filmat scenele violente, astfel că o întreagă comunitate s-a îngrozit la vederea celor întâmplate. Polițiștii au fost solicitați prin apel la 112, astfel că femeile vinovate au fost duse la audieri. Pe numele lor a fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Vezi imaginile video surprinse de martori:

Fetiță de doi ani, omorâtă în bătaie de tatăl său

Un alt caz halucinant a îngrozit România, în urmă cu șase zile, după ce o fetiță de doi ani a murit după o bătaie cruntă din partea tatălui. Inițial, familia a solicitat intervenția unei Ambulanțe, mințind că fetița se înecase cu ceva.

Pentru că medicii nu i-au găsit niciun corp străin în organism, iar în urma resuscitării, micuța nu a mai putut fi salvată, autoritățile au început să cerceteze cazul. În primă fază, medicii legiști au efectuat o necropsie, iar rezultatele au înspăimântat o țară întreagă.

Potrivit acestora, micuța prezenta o serie de vânătăi pe corp, în urma unor scene de violență cumplite, iar organele micuței, în special ficatul, erau distruse.

Cuplul creștea împreună patru copii, bărbatul de 32 de ani fiind cunoscut în localitate ca fiind o persoană violentă. În urma cercetărilor efectuate de autorități, bărbatul a fost reținut și cercetat pentru ucidere.

”În urma concluziilor raportului medico-legal de necropsie şi a primelor cercetări făcute în cauză, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din ucidere din culpă, în omor. Tatăl minorei a fost reţinut”, a transmis Comisar şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Potrivit ultimelor informații, în acest moment se fac toate formalitățile necesare, astfel încât cei trei copii ai cuplului să fie duși în cel mai scurt timp într-un centru de plasament.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe