Video. Incredibil, dar adevărat! Polițist examinator, filmat în timp ce trage un pui de somn alături de un candidat care susține examenul pentru obținerea permisului auto

Video. Incredibil, dar adevărat! Polițist examinator, filmat în timp ce trage un pui de somn alături de un candidat care susține examenul pentru obținerea permisului auto
Video. Incredibil, dar adevărat! Polițist examinator, filmat în timp ce trage un pui de somn alături de un candidat care susținea examenul pentru obținerea permisului auto

În cursul zilei de ieri, un eveniment tragic-comic a fost surprins de un participant la trafic. În timpul examenului pentru obținerea permisului auto, un polițist care asista un candidat la proba practică a ațipit. Momentul a devenit imediat viral, însă situația este una de-a dreptul îngrijorătoare.

Polițist examinator, surprins în timp ce doarme la locul de muncă

Mii de internauți au savurat un material video în care protagonistul este un om al legii, prins în offside. Deși reprezentantul poliției urma să decidă soarta candidatului la un examen auto, dorind a fi un exemplu pentru viitorul șofer, acesta s-a dovedit a fi un contraexemplu.

Înainte să-și înceapă viața de șofer, elevul a luat primele lecții despre cum să dormi la locul de muncă, în calitate de copilot. Evenimentul a avut loc în Suceava, pe strada Calea Unirii, în zona podului de la Bazar, iar momentul a fost filmat de un participant la trafic care a remarcat „atenția sporită” a polițistului. Acesta a publicat imaginile pe Facebook, iar reacțiile și comentariile internauților nu au întârziat să apară.

În imagini se pot observa cele două persoane aflate într-o mașină-școală, dedicată special examenului auto, candidatul dând din umeri la interacțiunea vizuală cu bărbatul care a filmat imaginile, pe semne că nu știe nici el cum să reacționeze.

Potrivit materialului video, polițistul stă așezat comod pe scaunul din dreapta șoferului, trăgând un pui de somn liniștit, lucru ce ne indică faptul că elevul conducea în condiții de siguranță, fără a efectua manevre care să-l agite pe examinator.

În ciuda noilor reguli de protecție, se poate observa că niciunul dintre cei doi nu purtau mască de protecție.

Vezi imaginile care au devenit virale în scurt timp:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI