Video impresionant. Doi bătrânei, surprinși cum dansează în plină pandemie pe o stradă din Piatra Neamț

Video impresionant. Doi bătrânei, surprinși cum dansează în plină pandemie pe o stradă din Piatra Neamț
Soț și soție dansând pe melodia "Când liliacul va înflori"

Pandemia de Covid-19 ne-a izolat de restul lumii, dar ne-a făcut în egală măsură să apreciem și să ne bucurăm de orice moment. Acesta este și cazul unui cuplu de vârstnici din Piatra Neamț care a lăsat frica de virus la o parte și s-a bucurat de o melodie care se auzea pe strada pe care se afla. Momentul a fost surprins de un martor și a devenit viral.

Bătrâneii dansează fericiți

Pentru câteva minute, timpul pare că a stat în loc, iar pandemia a dispărut de pe fața pământului. Asta transmite un filmuleț înregistrat pe o stradă din Piatra Neamț, în care a fost surprins un cuplu de vârstnici dansând fără griji în văzul tuturor. Chiar dacă nu au uitat de regulile de prevenție și le-au respectat îmtocmai, cei doi veterani au oferit un exemplu de pozitivitate tuturor românilor.

Aceștia au demonstrat că există viață și în vremea pandemiei, astfel că toată lumea ar trebui să se bucure de acest privilegiu, respectând însă regulile impuse de autorități.

În dreptul imaginilor filmate, Petru Florin, cel care a înregistrat momentul, a transmis și un mesaj de trezire a cetățenilor.

”E un fim din al II-lea război mondial cu o secvență identică și nu exagerez. Strada absolut goală și în 30 de minute au trecut doar 4 persoane pe strada respectivă și de aia mi se părea wow. Pentru câteva secunde am simțit ca trăiesc exact acele vremuri. Foarte trist”, a comentat Petru Florin.

În urma imaginilor apărute pe rețelele sociale, aprecierile și distribuirile nu au întârziar să apară, multă lume invitându-și prietenii la un astfel de gest de curaj și optimism.

Vezi imaginile care au topit inimile internauților:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI