23 sept. 2024 | 22:27

VIDEO cu momentul în care 8 tauri furioși scapă în public de la un rodeo după ce doboară un gard de fier, din Massachusetts, Statele Unite

Știri generale
VIDEO cu momentul în care 8 tauri furioși scapă în public de la un rodeo după ce doboară un gard de fier, din Massachusetts, Statele Unite
Imagini surprinse cu cei 8 tauri furioși care evadează în public de la un rodeo din Massachusetts, Statele Unite. (Foto: ABCNews)

O scenă dramatică s-a petrecut duminică la un rodeo din Massachusetts, când opt tauri furioși au scăpat de sub control după ce au doborât un gard de fier. Incidentul a avut loc în parcarea centrului comercial Emerald Square Mall din North Attleboro, unde spectatori surprinși au privit cu neîncredere cum animalele au rupt barierele de securitate și s-au împrăștiat printre mașini și trecători.

Panică și alertă în comunitate

Videoclipurile surprinse de cei prezenți arată momentele de panică în care participanții la rodeo fug din calea taurilor în timp ce aceștia aleargă prin parcare. Pe măsură ce animalele scăpau de sub control, autoritățile au emis avertismente pentru comunitatea locală, cerând locuitorilor să fie extrem de precauți și să nu încerce să se apropie de niciun taur.

Departamentul de Pompieri din North Attleboro a avertizat imediat locuitorii să evite zona și să sune la 911 dacă observă vreunul dintre tauri liberi pe străzi. De asemenea, oficialii orașului au cerut comunității să nu se apropie de animalele scăpate și să urmeze îndrumările autorităților pentru a evita orice potențial pericol, scrie publicația americană ABCNews.

Căutarea taurilor și măsuri de siguranță

Până la ora 16:00 ET, pompierii au reușit să prindă aproape toți taurii evadați, potrivit unui comunicat oficial. Totuși, la acea oră, unul dintre tauri era încă în libertate, iar echipele de intervenție continuau căutările pentru a captura și ultimul animal.

„Primii respondenți își continuă căutările pentru taurul rămas în libertate”, a declarat Departamentul de Pompieri din North Attleboro într-un anunț. Deși situația a creat multă agitație în comunitate, nu au fost raportate răni în urma incidentului, conform unui comunicat publicat pe site-ul oficial al orașului.

Finalul alertelor și măsurile de precauție

Deși autoritățile au reușit să aducă aproape toți taurii sub control într-un timp relativ scurt, acest incident a scos în evidență importanța măsurilor de siguranță la astfel de evenimente. Locuitorii din North Attleboro au fost sfătuiți să rămână vigilenți și să urmeze instrucțiunile autorităților pentru a preveni alte incidente neplăcute.

Acest moment dramatic a fost surprins pe camere de către participanții la rodeo, videoclipul cu taurii evadați circulând rapid pe rețelele de socializare. Incidentul rămâne un subiect de discuție intensă în orașul Massachusetts, iar locuitorii așteaptă în continuare vești despre capturarea ultimului taur în libertate.

În ciuda pericolului potențial, din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar autoritățile continuă să monitorizeze situația pentru a asigura siguranța tuturor.

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Este cea mai calmă zodie dintre toate. Nimic nu o poate enerva
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Imagini înfricoșătoare. Cum ar arăta un atac nuclear asupra celui mai mare oraș din Europa Occidentală. Simularea care ne dă fiori
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Adrian Câciu, anunțul serii: Vouchere de 15.000 de lei pentru electrocasnice. Cine beneficiază
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Schimbare în România! Se introduce în toate magazinele din țară
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se oferă RECOMPENSĂ pe CAPUL lui TRUMP. Planul secret, descoperit într-o SCRISOARE
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro