Video. Cruzime fără margini în Dolj. Pui de vulpe, ucis cu sânge rece de un adolescent de 15 ani: „Mai dă, mă. Dă la vulpiţa cea şirată”

Video. Cruzime fără margini în Dolj. Pui de vulpe, ucis cu sânge rece de un adolescent de 15 ani: „Mai dă, mă. Dă la vulpiţa cea şirată”
Vulpe ucisă cu sânge rece în Dolj

Imagini îngrozitoare au fost surprinse în localitatea doljană Cârna, acolo unde doi adolescenți de 15 ani, împreună cu un adult, au ucis fără milă un pui de vulpe capturat în grădină. Scenele de o violență au fost publicate pe o rețea de socializare, iar internauții au reacționat imediat.

Tatăl și-a îndemnat fiul la violență extremă împotriva animalului

Marin Mincu, un bărbat de 42 de ani, a reușit să prindă cu lațul un biet pui de vulpe, rătăcit în curte. După ce a capturat animalul, acesta a adus o lopată și și-a îndemnat fiul de 15 ani să îl omoare. Adolescentul nu a stat prea mult la discuții și a trecut la fapte. Alături de tată și fiu se afla un prieten de-al tânărului, de aceeași vârstă, care a filmat întreaga scenă, ba chiar a ajutat și el la uciderea violentă.

Imaginile filmate au ajuns pe mâna unui prieten de-al celor doi băieți, care a publicat filmarea pe TikTok. În scurt timp, imaginile postate au fost dur criticate de internauții oripilați de violența fără margini a criminalilor.

În filmare se poate auzi pe fundal vocea bărbatului care își încurajează băiatul să nu se intimideze și să lovească vulpița sireată: „Mai dă, mă! Mai dă! Dă la vulpiţa cea şirată!”.

Poliția a luat imediat măsuri

Imediat după viralizarea imaginilor, poliția din Dolj a luat legătura cu tânărul care a distribuit imaginile, aflând rapid mai multe informații despre făptașii crimei.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Segarcea-Secţia 14 Poliţie Rurală Bârca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online a fost postat un clip video privind uciderea unei vulpi, de către un tânăr, ce era instigat la săvârşirea faptei de către o altă persoană care şi filma actul infracţional.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un minor de 15 ani împreună cu un alt minor de aceeaşi vârstă, ambii din comuna Cârna, ar fi ucis cu un corp contondent o vulpe care fusese prinsă într-un laţ, în curtea locuinţei, de tatăl primului minor, un bărbat, de 42 ani din comuna Cârna.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor fără drept, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora sa se propună soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit adevarul.ro.

Mesajul transmis de fundația Kola Kariola

Imaginile terifiante au fost republicate pe pagina de Facebook a fundației pentru protecția animalelor, „Kola Kariola”, care a tras un mare semnal de alarmă odată cu mediatizarea acestui material video.

„ATENȚIE IMAGINI CARE VA POT AFECTA EMOȚIONAL!!! Nu știu ce se întâmplă în țara asta cu minorii!!! Chiar în stadiul acesta de educație suntem? Când copiii ucid cu bestialitate animale sau asistă la astfel de crime și mai se și laudă cu asta?

Ar trebui desființat acest Tik Tok care adună toți psihopații României! Nu recomandăm să vizualizați video de mai jos. Pe scurt, este vorba de o vulpe legată de gard, cu capul în jos și lovită cu bestialitate cu o lopata până moare. În cazul de față avem de-a face cu două infracțiuni. Una legată de braconaj și a două de ucidere cu intenție a unui animal, fără drept”, a fost mesajul disperat al fundației.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional:

https://fb.watch/2gkmfvxhDb/

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI