VIDEO Cele mai mari scandaluri la TV, în România. S-a întâmplat în direct, iar moderatorii au fost depășiți de situație

VIDEO Cele mai mari scandaluri la TV, în România. S-a întâmplat în direct, iar moderatorii au fost depășiți de situație
Cum arată câteva din scandaluri de la televiziuni, surprinse în direct?

Românii au apucat să vadă în direct, pe micile sau marile ecrane o serie de mai multe momente tensionate la televiziunile din România.

Topul celor mai tensionate momente din studiourile TV din România

Fie că au fost filmate scandalurile în direct, fie că s-au întâmplat chiar în studio-urile marilor televiziuni din România, românii s-au delectat sau poate chiar enervat, la rândul lor.

Denis Rifai vs Radu Cristescu, europarlamentar PSD

Începem cu unul cât se poate de recent, care s-a întâmplat săptămâna aceasta chiar. În emisiunea de pe 10 ianuarie, Denise Rifai l-a dat afară din emisiune pe Radu Cristescu, după ce parlamentarul PSD a ridicat tonul în timpul dezbaterilor, în direct în cadrul emisiunii Legile Puterii, difuzată pe postul de televiziune Realitatea Plus.

Denise Rifai: „Vă rog frumos să vă liniștiți!”
Radu Cristescu: „Sigur că da… Știu că lui Ludovic Orban nu îi convine ce zic.”
Denise Rifai: „Ce vă recomandă domnule Cristescu.”
Radu Cristescu: „Dar când pui un cântăreț secretar, cum e?”
Denise Rifai: „Microfonul la domnul Cristescu.”
Radu Cristescu: „Miștourile astea ieftine nu le înțeleg. Faceți un teatru ieftin aici!”
Denise Rifai: „Nu vă permit jigniri domnule! Care teatru ieftin domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiți platoul.”

Moise Guran, jignit în direct de deputatul social-democrat Eugen Nicolicea

Toți jurnaliștii de TV, în special moderatorii cu experință, știu că în momentele în care intră intră în direct, este nevoie să adopte o atitudine și un comportament diplomat și politicos cu invitații din platoul din emisiune.

Dar ce faci atunci când efectiv esti enervat la culme de invitaul din studio, care nu vrea sub nicio formă să înțeleagă anumite noțiuni simple ce țin de comunicarea bilaterală? Este și cazul lui Cosmin Prelipceanu, moderatorul emisiunii „Jurnalul de Seară” de la Digi24, care l-a invitat afară din platou pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, după ce l-a jignit în direct pe Moise Guran.

Lovituri de pumn în studioul de la B1 TV

Anul 2017 vine la pachet cu o bătaie în toată regulă la postul B1 TV. , senatorul USR Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul de sociologul Mirel Palada, în pauza publicitară a unei emisiuni. Prezentatoare TV a rămas înmărmurită la scenele care s-au petrecut.

Anul 2009, două incidente violente la TV

Ne întoarcem acum mai mult în timp, mai exact, în 2009, când s-au petrecut două evenimente majore de acest tip. Prima este cea în cea în care Ioan Becali l-a agresat pe realizatorul Emanuel Terzian pentru că aceasta a deschis discuţia cu privire la dosarul transferururilor în care Becali e inculpat.

Al doilea incident îi implică pe cei doi membri PRM, Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu. Aceștia s-au luat la bătaie cu forţele de ordine din Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI