VIDEO Accident grav cu un BMW, la Bârlad. Doi verișori au murit pe loc, după o depășire fatală

de: Năstase Mirabela
23 02. 2020

Un accident teribil s-a produs în această dimineață la Bârlad, în urma căruia doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, au murit. Accidentul a fost surprins de camera de bord a unui conducător auto aflat în trafic.

VIDEO Accident grav cu un BMW, la Bârlad

Acest accident violent s-a produs după ce tânărul în vârstă de 21 de ani, aflaat la volanul unui BMW, a făcut o depășire. Mai exact, este vorba chiar de autoturismul care avea camera de bord în funcțiune, și pe care a vrut să-l depășească. Din imaginile pe care vi le arătăm mai jos, după efectuarea manevrei de depășire, conducătorul auto pierde controlul volanului și intră cu viteză mare în gardul de beton al unei unități militare existente acolo. Impactul a fost unul nimicitor, cei doi murind pe loc, iar mașina transformându-se într-o clipită într-un morman de fiare.

Accidentul cumplit a fost surprins de o cameră de bord

Cine erau tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident

Cei doi tineri care au murit în urma cumplitului accident erau verișori și lucrau împreună la o vulcanizare din Bârlad. Erau originari din satul Bălășești, județul Galați și erau cunoscuți în comunitate drept băieți liniștiți, cumsecade și muncitori. Mai mult decât atât, Bogdan, șoferul BMW-ului tocmai împlinise vârsta de 21 de ani în urmă cu două zile. Acesta urma să plece la muncă, în Anglia, peste două săptămâni.

Accident cumplit la Bârlad

O cauză exactă a producerii accidentului va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal care va fi deschis în cauză. În urma acestui accident, a rezultat decesul a doi bărbați, , în vârstă de 21, respectiv 19 ani, amândoi din judeţul Galaţi.  Acest accident mortal a fost surprins de o cameră de bord. De asemenea, ”se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infraacțiuni de ucidere din culpă”, au specificat reprezentanţii IPJ Vaslui.