Victorie senzațională pentru Britney Spears în fața tatălui său. Fanii sunt în extaz

de: Anca Lupescu
13 08. 2021

Britney Spears a câștigat războiul cu tatăl ei pe care îl ducea de ani buni. Vedeta este în culmea fericirii, iar fanii ei sunt în delir.

Victorie senzațională pentru Britney Spears în fața tatălui său

Totul s-a anunțat în instanță și se petrece după 13 ani în care Britney a încercat să ducă o viață normală și liberă.

Cu toate astea, diva nu a avut deloc control asupra vieții sale, fiind sub tutela tatălui său. Bărbatul a decis ca după 13 ani, să o lase pe Britney să fie liberă.

Tatăl lui Britney Spears a acceptat să renunțe la tutelă. El a răspuns cererii depuse de către vedetă și și-a retras rolul de tutore legal, potrivit CNBC.

Avocatul lui Britney Spears spune că s-a făcut dreptate și că va continua ancheta privind comportamentul tatălui vedetei.

„Suntem fericiți că domnul Spears și avocatul său au acceptat faptul că trebuie să retragă tutela. S-a făcut dreptate pentru Britney”, a spus avocatul vedei.

Cântăreața a declarat că este traumatizată și își vrea viața înapoi. Ea se afla sub tutela tatălui său din 2008.

„Vreau să încetez tutela fără să fiu evaluată. Merit să am o viață, am lucrat toată viața mea. Merit o pauză de doi, trei ani”, a spus vedeta în instanța, adăugând că aranjamentul este abuziv.

Ea s spus că vrea să se căsătorească cu iubitul ei și să facă un copil, lucru pe care aranjamentul nu i l-ar permite.

Ea a spus că aranjamentul nu îi permite să renunțe la dispozitivul intrauterin ca să poată rămâne gravidă.

Britney vrea o familie

În plus, Britney a spus că a fost forțată să ia medicamente pentru persoane cu tulburare bipolară și s-a simțit groaznic din cauza lor.

„Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil.

Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură”, a spus, printre altele, artista.

Din 2008, cântăreața nu a mai avut niciun drept asupra vieții sale, de la decizii legate de propria îngrijire medicale, locuință sau bani. Britney are o avere estimată la 60 de milioane de dolari și a luptat până acum ca să își recâștige drepturile și ca tatăl ei să nu îi mai controleze viața.

Bărbatul primea 16.000 de dolari pe lună pentru a îi gestiona finanțele fiicei sale.