Victor Slav, drogat la volan. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a ales cu dosar penal

Victor Slav, drogat la volan

Victor Slav, celebrul prezentator de la Meteo, a fost prins drogat la volan. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Victor Slav, drogat la volan

Legea îi dă de furcă din nou lui Victor Slav. Prezentatorul de la Kanal D a fost oprit pe A3 de un echipaj de poliție, care efectua un control de rutină. Nu actele au fost problema, ci…altceva. Fostul prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat că vedeta consumase marijuana. Testul se face cu un dispozitiv de tip screening ce în opt minute poate depista șase tipuri de substanțe interzise.

Victor Slav, drogat la volan. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a ales cu dosar penal
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a ales cu dosar penal

Drept urmare, Victor Slav s-a ales cu dosar penal și riscă acum pedeapsa cu închisoarea. Potrivit prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă”.

Şoferul maşinii cu care Bianca Drăguşanu se întorcea de la mare, DROGAT la volan

De altfel, la începutul lunii iulie, anul curent, și Bianca Drăgușanu a avut probleme cu legea, tot din acest motiv, numai că lucrurile au stat diferit. Oprită la Fetești, în cadrul unei acțiuni de verificare care a avut drept scop depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului ori a substanțelor psihoactive, șoferul blondinei a fost depistat că a consumat cocaină. Cei doi se întorceau de la mare.

Victor Slav, drogat la volan. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a ales cu dosar penal

„Am venit ieri la mare, cu prietenele mele, cu maşina lor, ne-am distrat ca fetele. Nu am consumat niciuna dintre noi nici măcar alcool. Ele şi-au dorit să mai rămănă la plajă, eu am avut treabă în Bucureşti. Aşa că am căutat o cunoştinţă care să mă aducă acasă. Din vorbă în vorbă, o cunoştinţă a unei cunoştinţe s-a oferit să mă ducă. La primul control a fost depistat că a consumat substanţe interzise”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Slav, prins din nu pe picior greșit

În urmă cu doi ani, Slav a mai făcut o eroare la volan. Aflat la volanul unui Porsche, un bolid de zeci de mii de euro, a căzut plasă oamenilor legii de la Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale din IGPR. Incidentul a avut loc pe A1, pe porțiunea dintre Râmnicu Vâlcea și Deva, la kilometrul 257. Aparatul radar a observat o viteza de 186 km/h, una foarte mare pentru acea porțiune de drum. Victor și-a recunoscut vinovăția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI