Victor Ponta, dezvăluirea momentului despre starea de urgență, din 15 iulie: “O catastrofă!”

Victor Ponta, dezvăluirea momentului despre starea de urgență, din 15 iulie

Victor Ponta a dat din culisele din Parlament. Tema principală a discuțiilor: reintroducerea stării de urgență în România, din 15 iulie. „Ar fi o catastrofă.”

Victor Ponta, despre instituirea stării de urgență, din 15 iulie

De la începutul lunii iunie, România a intrat pe un drum cu sens unic. Suntem mai liberi, dar tot mai bolnavi, căci numărul infectărilor a crescut cu 50%. Astăzi s-a înregistrat un record negativ al raportărilor zilnice: 555 de cazuri confirmate în țară în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr înregistrat în ultimele două luni. Astfel, în loc de relaxare, am putea avea restricții locale.

Victor Ponta, dezvăluirea momentului despre starea de urgență, din 15 iulie: “O catastrofă!”
Ponta a dezvăluit că în Parlament se poartă discuții despre posibilitatea ca în România să se instituie din nou stare de urgență, din 15 iulie

Victor Ponta, președintele Pro România, a intervenit în direct la România TV, unde a vorbit despre reintroducerea stării de urgență: „Cred că ar fi o catastrofă. Astăzi asta era tema principală în Parlament. Tema era 15 iulie reintroducerea stării de urgenţă. Ceea ce este grav e că o o să rămânem în starea de alertă până la alegerile generale”.

Mesajul GSC

„În contextul creșterii susținute a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus (COVID-19), Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția asupra necesității respectării cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară: purtarea măștii, păstrarea distanței, evitarea contactului direct cu alte persoane, igienizarea frecventă a mâinilor.

Rata de conformare față de măsurile de protecție sanitară reprezintă elementul central în gestionarea eficientă a crizei sanitare și în limitarea răspândirii virusului.

Încurajăm la conștientizarea pericolului determinat de infectarea cu noul coronavirus, la îndemnarea în mod respectuos a terțelor persoane să respecte măsurile de protecție, precum și la semnalarea către autorități a cazurilor în care acestea sunt încălcate”, se arată într-un comunicat de presă emis de Grupul de Comunicare Strategică(GSC).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI