Victor Pițurcă nu a mai răbdat și a răbufnit: ”Tu nu ai voie să îl critici pe Mirel Rădoi”

Victor Pițurcă nu a mai răbdat și a răbufnit: ”Tu nu ai voie să îl critici pe Mirel Rădoi”
Victor Piturca a rabufnit

Cu toate că România a început dezastruos în preliminariile Campionatului Mondial, Victor Pițurcă, în vârstă de 64 de ani, îl susține în continuare pe Mirel Rădoi, în vârstă de 39 de ani, atacandu-i dur pe cei care l-au criticat pe selecționer.

Victor Pițurcă nu a mai răbdat și a răbufnit

După eșecul avut la Erevan, cu scorul de 2-3, echipa națională locul 4 în grupa J, cu numai trei puncte acumulate după primele trei partide din campania pentru Cupa Mondială din Qatar. Fostul selecționer al României, și anume, Victor Pițurcă, a analizat eșecul cu naționala Armeniei, însă a sărit în apărarea lui Mirel Rădoi, care a fost aspru criticat de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc.

„Mirel Rădoi crede în tot ce face. Dar poate el nu poate să se apere. El vrea să joace cu jucători de atac mulţi. Poate el nu ştie să joace cum jucam eu, adică să mă organizez foarte bine. O să spun acum ce m-a deranjat pe mine la acest meci. Ai 2-1 şi jucători care rămân prin faţă? Eu am jucat în Portugalia contra unor jucători fantastici, Luis Figo, ce jucători.

Am jucat contra Greciei, care e cu două clase peste. Dar am avut echipă care s-a strâns, ca în momentul când un jucător a fost eliminat au jucat nu sută la sută, două sute la sută. Pe ăştia îi vedeam, parcă era meciul câştigat, rămâneau prin faţă. Jucau armenii parcă erau Brazilia. De ce? Pentru că îi lăsam noi să joace”, a spus Victor Pițurcă la Telekom Sport.

”Nu vă bagă nimeni în seamă”

„Nici mie nu îmi convenea când venea Dorinel Munteanu să-și dea cu părerea. A spus vreo două prostii când eram eu şi s-a întâmplat fix invers până la urmă, că mi-a şi spus. Lăsaţi-mă, aceştia care vin din spatele frontului şi spun ce ar fi făcut ei. Hai să fim serioşi. Nu interesează pe nimeni ce aţi fi făcut voi.

Nu vă bagă nimeni în seamă şi numai fraierii ascultă la voi, ce aţi fi făcut voi. Mai ales antrenorii. Tu nu ai voie să vorbeşti, să îl critici pe Mirel. Nu ai voie! Tu să îţi vezi de treaba ta la echipa unde eşti tu şi fă acolo ce trebuie să faci tu”, a mai declarat fostul selecționer pentru sursa citată.

”E exclus să mai antrenez în Liga 1. Echipa națională? Aș reveni, poate, cine știe, peste câțiva ani, am antrenat foarte mulți ani și sunt legat de națională! Și mai este Steaua. Dacă ajunge pe prima scenă și vor avea nevoie de mine, nu neapărat că antrenor, aș reveni”, a mai declarat Victor Pițurcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI