Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Șoșoacă. Nu a stat la discuții cu senatoarea de la AUR

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Șoșoacă. Nu a stat la discuții cu senatoarea de la AUR
Război declarat între Victor Ciutacu și Diana Șoșoacă

Deși prezentă pe micul ecran, aproape constant, Diana Șoșoacă pare-se că și-a cam închis singură ușile în nas. După ce a fost forțată să plece din platoul ”Sinteza Zilei”, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Deși, nu este la prima situație de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la măsuri extreme.

Război declarat între Victor Ciutacu și Diana Șoșoacă

Vocală, acidă și uneori exagerată, cam ăsta ar fi portretul senatorului de Iași AUR, Diana Șoșoacă. Unora le-a plăcut modul ei de a aduce în discuție anumite subiecte, și de aceea a fost invitată cam pe la toate posturile TV. Numai că, unul din aceste episoade, cel de la ”Sinteza Zilei”, s-a terminat rău pentru Șoșoacă, fiind pusă la punct de moderatorul Mihai Gâdea, lucru care a determinat-o să plece din platou.

Un alt moment a fosat cel al relatărilor făcute de Victor Ciutacu, într-una din emisiunile sale, realizate la România TV. Atunci moderatorul pvoestea despre cum, fără să vrea, a făcut-o populară pe vocala Diana Șoșoacă. Odată având ușile închise la Antea 3, Diana Șoșoacă a fost reinvitată la Victor Ciutacu.

Invitația i-a fost făcută pentru o intervenție telefonică, dar totul a degenerat în acuzații și, punctul culminant, a fost când moderatorul Victor Ciutacu i-a închis telefonul în nas. Discuția și acuzațiile au plecat de la demersul făcut de Șoșoacă de a intra în spitalele din București, pe motiv că are acest drept, în calitate de senator:

”Victor Ciutacu: Dumneavoastră făceți-vă mandatul pe care ați fost aleasă în Parlament. Constituția nu vă permite să dați buznă în instituții publice pe bază de legitimație de senator.

Diana Șoșoacă: Eu îmi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna în niciun spital, vă rog să nu mai dezinformați și să vă faceți meseria dumneavoastră. Dacă m-ați invitat la un drept la replică, lăsați-mă vă rog să vorbesc.

Victor Ciutacu: Nu v-am invitat la un drept de replică, l-ați cerut, vi l-am oferit din bunăvoință.

Diana Șoșoacă: Aveați obligația legală să îmi oferiți un drept la replică, nu v-am solicitat

Victor Ciutacu: Mulțumesc, doamna senator, o seară bună.”, a fost dialogul dintre cei doi, terminat cu scoaterea avocatei din emisie.

”Una Şoşoacă. Nici numele nu o ajută”

Victor Ciutacu nu este la prima altercație cu Diana Șoșoacă, războiul dintre cei doi, dacă putem să-l numim așa, a început după o relatare a moderatorului despre cum s-a ajuns să se vorbească la un moment dat despre avocata, pe atunci, Diana Șoșoacă. Într-una din emisiunile sale povestea invitaților din platou:

Cine e avocata lor? Una Şoşoacă. Nici numele nu o ajută. Eu am fost primul care a promovat-o în prime time. Acum toţi o iau. Evident, că nu erau suficient de mulţi oameni ca să înconjoare Guvernul, să se ţină de mânuţă, motiv pentru care a luat Şoşoacă microfonul şi a început cu ăia în spatele ei să înconjoare Guvernul. A vorbit 40 de minute fără se se oprească, din mers.

Şi toţi care ştim ce înseamnă televiziune, ştim cam cât poţi să vorbeşti aşa fără să te opreşti şi să ia şi o coerenţă din mers. A vorbit 40 de minute încontinuu la mine, timp în care mâna oştile, se certa cu jandarmii care încercau să îi oprească şi vorbea cu mine. Ai văzut-o! E voinicuţă, e corpolentă. Cred că am 20 de kile sub ea, dar dacă mergeam 5 minute cu microfonul în mers cred că vomitam două săptămâni. Femeia mai avea lucruri de spus, dar venea publicitatea”, a povestit Victor Ciutacu.