02 feb. 2021 | 07:54

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Șoșoacă. Nu a stat la discuții cu senatoarea de la AUR

Știri generale
Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Șoșoacă. Nu a stat la discuții cu senatoarea de la AUR
Război declarat între Victor Ciutacu și Diana Șoșoacă

Deși prezentă pe micul ecran, aproape constant, Diana Șoșoacă pare-se că și-a cam închis singură ușile în nas. După ce a fost forțată să plece din platoul ”Sinteza Zilei”, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Deși, nu este la prima situație de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la măsuri extreme.

Război declarat între Victor Ciutacu și Diana Șoșoacă

Vocală, acidă și uneori exagerată, cam ăsta ar fi portretul senatorului de Iași AUR, Diana Șoșoacă. Unora le-a plăcut modul ei de a aduce în discuție anumite subiecte, și de aceea a fost invitată cam pe la toate posturile TV. Numai că, unul din aceste episoade, cel de la ”Sinteza Zilei”, s-a terminat rău pentru Șoșoacă, fiind pusă la punct de moderatorul Mihai Gâdea, lucru care a determinat-o să plece din platou.

Un alt moment a fosat cel al relatărilor făcute de Victor Ciutacu, într-una din emisiunile sale, realizate la România TV. Atunci moderatorul pvoestea despre cum, fără să vrea, a făcut-o populară pe vocala Diana Șoșoacă. Odată având ușile închise la Antea 3, Diana Șoșoacă a fost reinvitată la Victor Ciutacu.

Invitația i-a fost făcută pentru o intervenție telefonică, dar totul a degenerat în acuzații și, punctul culminant, a fost când moderatorul Victor Ciutacu i-a închis telefonul în nas. Discuția și acuzațiile au plecat de la demersul făcut de Șoșoacă de a intra în spitalele din București, pe motiv că are acest drept, în calitate de senator:

”Victor Ciutacu: Dumneavoastră făceți-vă mandatul pe care ați fost aleasă în Parlament. Constituția nu vă permite să dați buznă în instituții publice pe bază de legitimație de senator.

Diana Șoșoacă: Eu îmi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna în niciun spital, vă rog să nu mai dezinformați și să vă faceți meseria dumneavoastră. Dacă m-ați invitat la un drept la replică, lăsați-mă vă rog să vorbesc.

Victor Ciutacu: Nu v-am invitat la un drept de replică, l-ați cerut, vi l-am oferit din bunăvoință.

Diana Șoșoacă: Aveați obligația legală să îmi oferiți un drept la replică, nu v-am solicitat

Victor Ciutacu: Mulțumesc, doamna senator, o seară bună.”, a fost dialogul dintre cei doi, terminat cu scoaterea avocatei din emisie.

”Una Şoşoacă. Nici numele nu o ajută”

Victor Ciutacu nu este la prima altercație cu Diana Șoșoacă, războiul dintre cei doi, dacă putem să-l numim așa, a început după o relatare a moderatorului despre cum s-a ajuns să se vorbească la un moment dat despre avocata, pe atunci, Diana Șoșoacă. Într-una din emisiunile sale povestea invitaților din platou:

Cine e avocata lor? Una Şoşoacă. Nici numele nu o ajută. Eu am fost primul care a promovat-o în prime time. Acum toţi o iau. Evident, că nu erau suficient de mulţi oameni ca să înconjoare Guvernul, să se ţină de mânuţă, motiv pentru care a luat Şoşoacă microfonul şi a început cu ăia în spatele ei să înconjoare Guvernul. A vorbit 40 de minute fără se se oprească, din mers.

Şi toţi care ştim ce înseamnă televiziune, ştim cam cât poţi să vorbeşti aşa fără să te opreşti şi să ia şi o coerenţă din mers. A vorbit 40 de minute încontinuu la mine, timp în care mâna oştile, se certa cu jandarmii care încercau să îi oprească şi vorbea cu mine. Ai văzut-o! E voinicuţă, e corpolentă. Cred că am 20 de kile sub ea, dar dacă mergeam 5 minute cu microfonul în mers cred că vomitam două săptămâni. Femeia mai avea lucruri de spus, dar venea publicitatea”, a povestit Victor Ciutacu.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro