31 ian. 2023 | 07:58

Viciul de care Monica Bârlădeanu nu vrea să audă. Așa își menține frumusețea la 44 de ani

Monden
Viciul de care Monica Bârlădeanu nu vrea să audă. Așa își menține frumusețea la 44 de ani
Viciul de care se tine departe Monica Barladeanu

Monica Bârlădeanu este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din România care au cunoscut faima la nivel internațional. La 44 de ani, bruneta arată senzațional și face eforturi pentru a se menține veșnic tânără. Care este viciul de care se ține departe, pentru a-și proteja tenul pentru mai mult timp.

De ce viciu se ține departe Monica Bârlădeanu

La 44 de ani, Monica Bârlădeanu pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Bruneta are trăsăturile unei păpuși, bucurându-se de o pielea fină, forme voluptoase și feminine și picioare zvelte.

Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Revista EGO, actrița din serialul Vlad a mărturisit că este recunoscătoare pentru moștenirea sa genetică. De asemenea, vedeta se ține departe de fumat, pentru a-și păstra tenul impecabil pentru cât mai mult timp.

„Este un dar. Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu.

Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea.” , a declarat Monica Bârlădeanu, exclusiv pentru ego.ro.

Citește și Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată, la 44 de ani. Ce trucuri de frumusețe folosește pentru un ten impecabil GALERIE FOTO

Monica Bârlădeanu obișnuiește să doarmă în frig

O privești și realizezi că, pentru Monica Bârlădeanu, vârsta este doar un număr. Faimoasa artistă apelează la câteva trucuri genial, pentru a se menține într-o formă de zile mari.

Datorită faptului că organismul ei rezistă la temperaturi scăzute, actrița din filmul Taximetriști preferă să doarmă la temperaturi de 17 – 18 grade, valori pe care le afișează termostatul din dormitorul său.

„Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece. Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață.

Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis.”, a completat diva pentru sursa citată.

Citește și Monica Bârlădeanu a recunoscut ce face în taxi de fiecare dată când merge la aeroport. Sigur nu ţi-o închipuiai aşa: „Dai peste unul sfătos” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro