03 aug. 2023 | 23:59

Vica Blochina, dezvăluiri sincere despre bărbaţii din viaţa ei. I-a dorit mereu pe cei cu bani: „Nici să mă pup nu pot”

Monden
Vica Blochina, dezvăluiri sincere despre bărbaţii din viaţa ei. I-a dorit mereu pe cei cu bani:
Vica Blochina, dezvăluiri sincere despre bărbaţii din viaţa ei

Vica Blochina a devenit cunoscută după relația de lungă durată pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, dar acesta nu e singurul bărbat cu care ea s-a iubit. De altfel, ea a avut o mulțime de admiratori de-a lungul timpului, dar a avut grijă să îi aleagă doar pe cei potenți financiar, după cum chiar ea a mărturisit. Dezvăluiri incendiare ale blondinei.

Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina

Vica Blochina nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscută de o țară întreagă. Originară din Lituania, aceasta s-a mutat în România în urmă cu foarte mulți ani, atunci când a început să fie dansatoare fostul bar Melody, din centrul Bucureștiului. De altfel, aici l-a și cunoscut pe Victor Piţurcă, cu care a avut o relație extraconjugală foarte mulți ani.

De altfel, ea a fost una dintre senzațiile barului Melody, un local celebru căruia îi treceau pragul mulți dintre reprezentații sexului masculin cu statut ai acelor vremuri. Înaltă, blondă, cu forme amețitoare, aceasta a atras atenția multor nume importante din lumea mondenă, politică sau sport.

Au atras-o mereu cei cu bani

Recent, fosta concurentă de la Survivor nu s-a ferit să dezvăluire faptul că a primit cadouri scump, vacanțe extravagante de la domnii potenți cu care s-a iubit și a fost tratată foarte bine.

Vica Blochina

Vica Blochina

Citește și: Vica Blochina, surprinsă „aşa cum a lăsat-o Mama Natură”, în camera de hotel. Imaginile cu vedeta fac furori

Fosta dansatoare a admis, de asemenea, că i-au plăcut mereu bărbații cu bani, fiindcă asta arată, în opinia ei, că sunt deștepți, că au făcut ceva cu viața lor. Mai mult decât atât, standardul său de viață este unul ridicat și nu și-ar dori să aibă relații cu cei care nu au posibilități financiare.

”Eu niciodată n-am înțeles cum poți să stai cu un singur bărbat toată viața. Pentru mine e foarte greu să înțeleg lucrurile astea. Datorită deciziilor pe care le-am luat, fiind mai mică, am stat cu un bărbat însurat, cumva nu am conceptul ăsta de familie tradițională, să stai cu unul toată viața și să-l accepți cu bune și cu rele.

Datorită faptului că nu sunt măritată și am avut o familie normală, am avut și parteneri mai tineri, chiar mult mai tineri, am avut și relații cu bărbați mulți mai în vârstă. De multe ori, discuțiile mele cu prietenii mei sunt cu relații (..)

Majoritatea relațiilor mele pe care le-am avut au fost cu bărbați capabili. Nu pentru că am avut nevoie de banii lor, eu n-am avut nevoie de banii lor. Mi-au plăcut bărbații mai maturi și cu posibilitate pentru că aveam ce învăța de la ei.

În secunda în care un bărbat a venit la mine și a zis „N-am bani astăzi, n-a venit salariul”, pentru mine s-a terminat tot, despre s** nici nu mai vorbesc, nici nu pot să mă pup. Păi ce se învățat de la tine? Eu sunt materialistă, recunosc. N-am plătit niciodată la masă la dacă sunt cu un bărbat, niciodată.”, a dezvăluit blondina, în cadrul podcastului său ”Femeia deasupra”.

Citește și: Cum arăta Vica Blochina înainte de a lucra la Melody. Cu greu o recunoşti. Unde l-a cunoscut pe Gigi Becali FOTO

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Fructul care îmbunătățește digestia și previne balonarea. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro