Vica Blochina, cel mai sincer răspuns la întrebarea: ‘De ce participi la Survivor România?’

de: Ana Chivu
04 01. 2023

Vica Blochina a oferit un răspuns sincer în cadrul unui interviu așteptat cu nerăbdare de fanii ei. Celebra fostă balerină a spus care este motivul pentru care participă la ,,Survivor”. Blondina a acceptat provocarea celebră din Dominicană, iar acum se pregătește de trăiri intense. „Mă stresez, pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri”, a subliniat vedeta. De ce a semnat contractul?

Vica Blochina, detalii despre ,,Survivor”: motivul pentru care participă la show-ul din Dominicană

Vica Blochina se numără printre cei 12 Faimoși de la ,,Survivor România” 2023. Mulți dintre fanii vedetei au rămas surprinși atunci când au auzit că vedeta a bătut palma cu Pro TV.

Blondina este cunoscută pentru stilul său de viață plin de lux și de poftele pe care și le face fără să se uite prea mult în urmă. Iată că acum fosta balerină a decis să accepte provocarea din Republica Dominicană și să lase confortul de acasă pentru o sumă care i-a făcut cu ochiul.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri”, a spus Vica Blochina în emisiunea „La Măruță”.

,,Eu sper să mă mențin civilizată”

Cea mai cunoscută amantă din showbiz-ul românesc a subliniat că este pentru prima oară în viața sa când se stresează și îi este frică de foarte multe lucruri. Blondina a mărturisit că se teme că nu o să reușească să facă probele grele din concursul sportiv.

De asemenea, gândurile negre vin și din dreptul condițiilor extreme de acolo pe care va trebui să le îndure alături de ceilalți coechipieri. Fanii fostei dansatoare așteaptă cu nerăbdare să o vadă în această postură.

,,Tu ai văzut o femeie la vârsta mea să meargă la Survivor? Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită, iar acum mă stresez, pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri.

Spre exemplu: că nu voi reuși să fac probe, că nu voi putea sta cu multă lume și să dorm pe o scândură. Balaurii o să iasă… și balaurii mari, știu lucrul ăsta. Mă cunosc. Probabil, nu știu, eu sper să mă mențin civilizată”, a mai declarat aceasta la Pro TV.