Viața destrăbălată a Prințului Philip. Unde se ducea să o înșele pe Regină și cu câte femei

Viața destrăbălată a Prințului Philip. Unde se ducea să o înșele pe Regină și cu câte femei
Viata secreta a Printului Philip

Viața Prințului Philip a fost portretizată și în serialul ”The Crown”, de pe Netflix. Astfel că în fiecare zi de joi, Philip şi alţi bărbaţi din înalta societate birtanică se întâlneau într-o încăpere secretă a unui restaurant din Londra, pentru petrecerea săptămânala a burlacilor. Băutură, trabucuri, femei uşoare.

Viața destrăbălată a Prințului Philip

O sursă regală a declarat pentru Sun Online:

”Clubul era o adunare de bon viveurs care se întâlneau o dată pe săptămână în fiecare joi pentru prânzuri la restaurantul de pește Wheeler din Soho, deși calitatea mâncării nu era crucială pentru ca membrii săi să se bucure de proceduri, în timp ce cantitatea de băutură cu siguranță a fost. O cantitate nesfârșită de vin, urmată de coniac, plus cele mai bune trabucuri, până în noapte, oaspeții devenind mai plini de viață pe măsură ce treceau orele.”

De fapt, un fost membru al clubului și-a amintit anterior:

„Atmosfera era răutăcioasă, nu că ne-am propus să ne comportăm în mod deliberat rău, deși, de multe ori, lucrurile ar fi scăpat din mână  când oamenii au băut o sticlă sau două. Dar practic am fost un grup de bărbați care mănâncă și bea, care ne-am dedicat cu mândrie„ consecinței absolute”.

Clubul avea să se desfășoare pe un etaj separat în restaurant, departe de publicul larg, sursa regală afirmând că ar fi adesea șase mese circulare amenajate într-o sufragerie fastuoasă.

Biograful lui Philip, Philip Eade, a descris chiar anterior adunările drept „petreceri de cerb care sfâșie”.

Cum a ajuns Prințul Philip în Clubul de Joi

În timp ce unii foști membri ai Clubului de Joi au vorbit deschis despre timpul petrecut acolo, alții nu au confirmat niciodată că erau membrii obișnuiți. Scriitorul Miles Kington a scris despre timpul petrecut în club pentru The Independent în 1996. El a descris membrii ca „banda de prieteni pe care ducele de Edinburgh obișnuia să oadune în jurul său în anii 1950 pentru a se distra puțin departe de viața sa serioasă la Palatul Buckingham”.

Potrivit sursei regale, două dintre fețele cunoscute care i s-au alăturat acolo au fost actorii David Niven și Peter Ustinov. În ciuda relației deseori dificile a familiei regale cu presa, au fost prezente și persoane importante din lumea ziarelor. Între timp, sursa susține că angajatul Ministerului de Externe, Kim Philby, (care încă nu fusese expus ca spion sovietic), a fost văzut și acolo. S-a susținut pe larg că Philip a fost introdus pentru prima dată în club de bunul său prieten, baronul Narhum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI